Jestem dzisiaj... hmmm... źle spałam w nocy -wszystko mnie naciągało i kłuło mam nadzieję że to dobrzy znak, jeśli mogę coś w tym znaleźć pocieszającego to to że były to boki brzucha a nie środek... a naprawdę dobiło mnie to że wczoraj nie miałam mdłości -nie chciałam nic mówić bo nakręcanie paniki nie jest nam potrzebne ale dziś już chyba wróciły. Więc zamiast wczoraj gryźć pazury zrobiłam słusznie że skorzystałam z luzu i jadłam wszystko jak oszalała. Dziś już na widok mleka mnie cofnęło -ale miałam nań taką ochotę że sobie wzięłam
Karola dziś idziesz do lekarza -na miejscu tej pani położyłabym Cię do szpitala i jeśli ona poweźmie taką decyzję -to walnij ją w łeb od Agaty z BB i więcej do niej nie idź. Okaże sie zwykłym konowałem z brakiem odwagi cywilnej -jest zapewne pomiatana w szpitalu i wstyd jej tam kłaść swoje pacjentki. Mam nadzieję ze nie masz już plamień i krwawień ale jeśli są to nie daj się zbyć i niech zrobi USG. Jedna dziewczyna z kwietnia była wczoraj u gina -krwawienie z powodu niedoklejenia łożyska -już jest ok, a plamienia przez szyjkę bo jest delikatna i może coś się tam stało. Więc luz -wszystko będzie dobrze
Agniesia82 to ja słyszę ze Ty się starasz już dwa cykle i nic nie wiem o tym

moja droga to zamiast przed kompem to Ty na mężu tzn z mężem siedź:-) jakie Ty masz kochana wątpliwości -wal jak w dym -ja się postaram rozwiać wszystkie niczym tajfun.
As brawo! tylko trzeba mieć kumatego lekarza który określi co znaczy choćby leżeć -dla jednego to znaczy "placek" dla drugiego "nie przemęczać się i odpoczywać". A z naszymi znachorami to wiesz jak jest -jak nie dopytasz na wizycie bo Ci wypadnie to zgaduj zgadula później
Świstak a jakie Ty masz uczucia mieszane? co wy z tym mieszaniem uczuć? Tu się cieszyć trzeba i kciuki trzymać a nie mieszać.
Kasikz znalazłam coś takiego
"Uważa się, że przy grubości endometrium < 7mm w okresie okołoowulacyjnym szansa na uzyskanie ciąży jest bardzo mała". Ale są różne opinie z tego co już czytałam i od 6 nawet jest ok -dlatego moje pytanie -DLACZEGO NIE ZAPYTAŁAŚ o to lekarza.

https://www.babyboom.pl/forum/poronienia-f33/ciaza-po-poronieniu-3780/index6299.html
Just cudownie

to jeszcze czekamy na @ i do roboty:-) super super super. Mam tylko pytanie czy to ten Acard
"zmniejszenie tendencji do agregacji płytek krwi i zmniejszenie krzepliwości krwi: w chorobie niedokrwiennej serca"? bo nie bardzo kumam co on ma wspólnego z ciążą
Wiolka to nas tu więcej mundurowych;-)? czekam na wizytę i pozytywne wieści
Natalineczko nie wolno Ci tak myśleć

masz prawo być zła na wszystkich -na świat, na życie, na boga ale nie na siebie. Siostra mojego męża miała krwawienia -leżała w szpitalu 4 tygodnie później w domu później znowu w szpitalu. Ma cudowną zdrową córeczkę. Ja poszłam na USG przezierności -ot zwykłe badanie, dowiedzieć się czy moje dziecko jest zdrowe. Czułam sie super, zero krwawień, już przeszły mdłości i co usłyszałam? "to się musiało stać wczoraj góra przedwczoraj". To był jakiś koszmar -myślałam ze jej wydrapię oczy, ze to ukryta kamera -drwina! Zobaczyłam tylko przez łzy moje spokojne maleństwo -główkę rączki nóżki brzuszek buźkę -jak spało. Bez ostrzeżenia bez jednej plamki krwi. Dlaczego? kogo za to nienawidzić?Straciłam siły na nienawiść...
Selenko żadnych rekordów nie biję kochana -po prostu co można robić na wolnym jak nie siedzieć na BB:-) Karola dziś o 16 ma USG i czekamy.... a co u Was? jak kruszka się czuje? już taka duża pannica prawie 2 miesiące:-)
Anetka83 no tak -my tutaj już dawno nie dostałyśmy za śmiecenie ale póki co chyba nikomu to nie przeszkadza:-) choć fakt trudno się dokopać do konkretnych informacji ale cóż -ważne żeby pomóc sobie nawzajem
Agnieszko dziękuję za pamięć i zwolnij trochę kobieto!!! Ty może i masz siły tak biegać ale chlupoczesz tym biednym maleństwem na prawo i lewo -spać nie dajesz:-) jak Wy się czujecie w ogóle?
Karolcia a Ty pracujesz czy masz wolne jakieś? tak z ciekawości pytam.A czas zleci nie wiadomo kiedy