Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana betka super rośnie , dzidzie widziałaś na pewno jest wszystko w porządkuDzięki Dziewczyny za pochwałę mojego Szkraba ;-) Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu będziemy mogli pochwalić się tym, że ślicznie urósł :-)
Jak tak czytam o Twoich objawach to sama zaczynam się denerwować, mimo że obiecałam sobie, że tego robić nie będę. Czuję się jednak rewelacyjnie. Nieco bolą sutki. Nawet wydaje mi się, że od niedzieli piersi mi zmalały. Nudności nie mam. Apetytu jakiegoś specjalnego też nie. No kompletnie nic. Dziś drugie wyniki koło południa. Trochę mam stracha, ale staram się go zwalczyć.
Wiem, że każdy organizm jest inny, ale w sumie jesteśmy w podobnym wieku ciąży, a objawy tak różne...
Kasikz a jak z objawami u Ciebie?
Dzidzia już śliczna. Już takim mały ludzikno wlasnie ,brak slow, i do tego jeszcze kasy nie maja,zeby wyplacic pensje,porazka ludzie,ale dobra powiem wam cos.
Wczoraj jak poszlam do gina na to badanie,bo chcialam sprawdzic czy bije sreducho i jejciu))) ale sie ucieszyłam, tak słodko rosnie (zupelnie inaczej wyglada niz wtedy z tamta ciaza(, widze,ze dobrze sie rozwija, a jak raczkami rusza, nóziami i wogole cały sie rusza, jejciu jak to super wygląda,az mi sie życ zachciało- wczesniej w takim napięciu caly czas byłam,a teraz juz na luzie jakos mi lżej sie zrobiło , ach mówie wam :-) żebyscie tak samo doznaly takiego uczucia jak ja :-)
Tak jak pisała just ja też zaczełam brać, wprawdzie nie clexane ale fraxpirinę(clexane jest coraz trudniej dostępny) ale robi je sie tak samo. generalnie prosta sprawa nic nie boli. Ja mam brac całą ciąże. W brzuch na wysokosci pępka - po bokach brzuchaMam pytania do dziewczyn, które w ciąży biorą/brały zastrzyki clexane....
W które miejsce na brzuchu się je robi?
Jak się je robi?
Ile razy w ciągu dnia?
Do którego tygodnia ciąży?
Dla mnie najbardziej przerażający jest fakt samych zastrzyków![]()
Kiedy ktoś mi je robi, to po prostu nie patrzę... a tu będę musiała
No, ale dla dzidziusia wszystko![]()
ILONKA SUPER. Ale sie ciesze.:-)Dziewczyny boję się tego pisać, że to jakiś sen czy cuś, z drżącymi nogami najpierw poniosło mnie do apteki po test ciążowy, bo nie dawał mi spokoju mój bolący brzuch, zrobiłam go z drżącymi rękami i są II kreski1000 myśli przelatuje mi teraz przez myśl, ale jeszcze nie strach tylko niedowierzanie
![]()
Julitko, mi po poronieniu dokuczał jeden jajnik i tak kłuł, pobolewał od czasu do czasu niezależnie od tego czy @, czy po czy owu, czy nawet jak już w ciąży byłam. Jak byłam na pierwszym usg w ciąży, to lekarz nie miał do niego zastrzeżeń.Dziewczynki, a powiedzcie mi jak to jest, bo mi się dopiero@skończyła i dziś jakieś takie jakby kłucie jajników mam dziwne, no i oczywiście już się martwię...zaraz pewnie zacznęł pyrać w necie co to może być..
OOOO, witam kapuścianą koleżankę ;-)właśnie zjadłam dwa talerze bigosu![]()
a brzuch teraz mam taaaaaaaaki
:-)Ilonka26 moje grtuuuulacje:-)
Karolcia81 także bym poradziła usg, będziesz wtedy spokojniejsza:-)mi czasami nawet lekarze robili codziennie i nie zaszkodziło to Maciusiowi...
Ola** proszę bardzo
Pokój Ci wieczny
w cichej Krainie,
gdzie ból nie sięga,
gdzie łza nie płynie
Utulone snem wieczystym,
spoczywają w ciszy serca.
Z serc wyrwane których
na zawsze ból pozostanie
Niedościgłe wyroki Boskie
powołały Cię Aniele najmilszy
do Krainy wieczystego szczęścia.