Plenitude
Witaj nasz Cudzie :)
Zdrowych i wesołych Świąt kobietki :-)
isia witaj ( moja imienniczko ), światełko dla Twojego Aniołka
[*] przykro mi, że w takich okolicznościach się poznajemy ale zostań tutaj, są tu wspaniałe dziewczyny - z pewnością znajdziesz tu oparcie, wsparcie i pomoc.. jak znajdziesz siły przybliż swoją sytuację - co się stało - łatwiej wówczas rozmawiać i pomóc. przytulam..
enya chyba nie miałam okazji Ci pogratulować więc gratulacje i oby do szczęśliwego rozwiązania
 więc gratulacje i oby do szczęśliwego rozwiązania 
tekla mus to mus - lepiej dmuchać na zimne, oby wszystko zakończyło się szczęśliwie &&&&
anty buziaki
małgonia ja tak również miałam z kłuciem jajnika
 z kłuciem jajnika  oczywiście mega &&&&&& :*
 oczywiście mega &&&&&& :*
magdalena niczego sama nie macaj - macica jest mocno ukrwiona, do tego łożysko, unerwiona również - najlepiej zrobisz jak badanie przez powłoki brzuszne zostawisz ginowi, a nie wujkowi googlowi.
eh, czasu mało ale czasem zaglądam

isia witaj ( moja imienniczko ), światełko dla Twojego Aniołka
[*] przykro mi, że w takich okolicznościach się poznajemy ale zostań tutaj, są tu wspaniałe dziewczyny - z pewnością znajdziesz tu oparcie, wsparcie i pomoc.. jak znajdziesz siły przybliż swoją sytuację - co się stało - łatwiej wówczas rozmawiać i pomóc. przytulam..
enya chyba nie miałam okazji Ci pogratulować

tekla mus to mus - lepiej dmuchać na zimne, oby wszystko zakończyło się szczęśliwie &&&&
anty buziaki
małgonia ja tak również miałam
magdalena niczego sama nie macaj - macica jest mocno ukrwiona, do tego łożysko, unerwiona również - najlepiej zrobisz jak badanie przez powłoki brzuszne zostawisz ginowi, a nie wujkowi googlowi.
eh, czasu mało ale czasem zaglądam

Ostatnia edycja: 

wszystko jest na nie.a tak to mama,tata(najczęściej),baba,jaja( oznacza kaczuszki),miał to kotek,a tak to na wszystko pokazuje.zaglądaj częściej
 wszystko jest na nie.a tak to mama,tata(najczęściej),baba,jaja( oznacza kaczuszki),miał to kotek,a tak to na wszystko pokazuje.zaglądaj częściej 

i tu nie  wiem o co chodzi.
 i tu nie  wiem o co chodzi.