OneMoreTime
Fanka BB :)
Bez względu na to kiedy pójdziesz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za serduszko jak dzwon :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

do zeszłego tygodnia spał w łóżeczku, jedynie co to nad ranem po karmieniu braliśmy go do siebie do łóżka a tak to całe noce spał u siebie. Ale od piątku Jaś się szarpie i mocuje z cycem a łóżeczko zaczęło parzyć...no i w ogóle już wspomniałam że najwygodniejszym materacem jest klatka piersiowa Mamy. I najlepiej jak Mama stoi, albo spaceruje po domu - to już jest wypas!
generalnie podejrzewam skok rozwojowy bo tak marudnego dziecka to naprawdę jeszcze nie miałam. Bałam się już że nie najada się mlekiem z moich piersi, ale wczoraj przyłożyłam się do wypicia większej ilości płynów i dziś już czuję piersi jakie są pełne w porze karmienia - więc z nimi wszystko ok. Kupki są, pierdki idą, nowości w jedzeniu nie wprowadzałam, pieluszka sucha a mimo to jest źle - więc już nic innego mi do głowy nie przychodzi. Jeszcze jutro zbada go pediatra bo mamy szczepienie, to zobaczymy co ona na to powie.
Czuje się bardzo dobrze. Krocze już tak nie boli....bardziej ból tyłka mi dokucza (nie wiem czemu
).
I Pani pięlegniarka nie mogła się nadziwic że ja będąc 8 dni po porodzie jestem taka ......jak to powiedziała...... "dziarska"