reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć dziewczyny :) jak tam po świętach ? objedzone ? ja aż za bardzo , do tego ,ze tak powiem zapiłam smutki , jakoś te rodzinne spotkania mi nie służą ;/ z nowości to moja młodsza kuzynka w ciąży a u nas dalej szaro i ponuro z wszystkim ;/ czekam na to nieszczęsne badanie @ przyjdzie na dniach więc niebawem będzie z głowy . Chyba pójdę do pracy ... miałam sobie dać spokój bo byłam pełna optymizmu , że będziemy mieli zielone światło ale nawet jak badanie wyjdzie ok to i tak muszę zbić tą homocysteine ;/ przepracowałabym te 3 miesiące dostałabym może umowe na rok to przynajmniej bym miała pare groszy kiedy nie mogłabym pracować . Sama nie wiem co mam robić już ;/
A jak u Was ? @funia26 jak u Ciebie nastrój ? masz wyniki już ?

reklama
@roxie123 a teraz jesteś na zwolnieniu, czy w ogóle nie pracujesz??

Ja wróciłam dzisiaj po L4 do pracy, ciężko mi jest okrutnie, ale przynajmniej mam czym zająć myśli i jakoś godziny szybciej zlatują.

Hej Dziewczyny. Jestem nowa na forum. Mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do swojego grona bo gyba zwariuje jak się komuś nie wygadam. Mąż jakoś chyba nie do końca rozumie co przeżywam... przed świętami Bożego Narodzenia dowiedziałam się że jestem w ciąży. W styczniu badania pokazywały ze wszystko jest ok, widziałam nawet jak mojemu dziecku bije serce. Niestety 1 lutego lekarka poinformowała mnie ze się nie rozwija i bicia serca tez juz nie ma. To był 10 tydzień. Byłam na zabiegu. Oczywiście usłyszałam ze mam czekać 3 miesiące ale po 2 postanowiliśmy spróbować, niestety nic z tego nie wyszło i w ostatnią sobotę przyszła miesiączka a ja oczywiście znów mam doła.

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 a teraz jesteś na zwolnieniu, czy w ogóle nie pracujesz??

Ja wróciłam dzisiaj po L4 do pracy, ciężko mi jest okrutnie, ale przynajmniej mam czym zająć myśli i jakoś godziny szybciej zlatują.
Też się bałam wrócić ale nie było tak źle jak myślałam.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@gabrika pół roku temu wróciłam z UK i nie szukałam pracy bo po prostu nawet nie miałam kiedy ciągle coś ;/
@paula.w cześć :) pewnie że Cie przyjmiemy , przykro mi że i Ciebie to spotkało :< co do starań nie nastawiaj się psychicznie ,że musi się udać , podejdź do tego na luzie chociaż nie jest to łatwe ale dziewczyny w większości są zblokowane psychicznie jak odpuszczą to zachodzą :* Tobie też się uda niebawem :)

Hej Dziewczyny. Jestem nowa na forum. Mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do swojego grona bo gyba zwariuje jak się komuś nie wygadam. Mąż jakoś chyba nie do końca rozumie co przeżywam... przed świętami Bożego Narodzenia dowiedziałam się że jestem w ciąży. W styczniu badania pokazywały ze wszystko jest ok, widziałam nawet jak mojemu dziecku bije serce. Niestety 1 lutego lekarka poinformowała mnie ze się nie rozwija i bicia serca tez juz nie ma. To był 10 tydzień. Byłam na zabiegu. Oczywiście usłyszałam ze mam czekać 3 miesiące ale po 2 postanowiliśmy spróbować, niestety nic z tego nie wyszło i w ostatnią sobotę przyszła miesiączka a ja oczywiście znów mam doła.

Witaj znajdziesz tu wsparcie;) są tu naprawdę fajne dziewczyny. Ja poronilam 12 lutego. 7 tydzień ciąży. Mieliśmy czekać 3 miesiące ale moja gin powiedziała że po 2 miesiącach można próbować. Aktualnie mam 19dc. Mam nadzieję że mi się uda w tym miesiącu.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam kciuki w takim razie :) ja mam nadzieje ze kolejny miesiąc dla mnie będzie szczęśliwy i mój mąż dostanie w styczniu prezent na urodziny. Najtrudniej jest zająć myśli i skupić się na czymś innym ehh .. ale będę musiała jeszcze jakiś czas się pomęczyć. Mam nadzieje ze niedługo.

@Roxie ja na Swietach tak sie obzarlam ,ze omalo nie pekam w szwach,a co najlepsze w sobote idziemy na miasto z moja psiasiula z okazji jej panienskiego i mialam isc z odkrytym brzuchem tylko nie wiem czy to niw bedzie odkryty fecik[emoji12][emoji2]
Musze sie jakos oczyscic przez te kilka dni[emoji4]hehe
Co do pracy,ja wrocilam do obowiazkow po jakis 5-6 dniach,bo nie bardzo mam wyjscie ale to nawet dobrze bo przynajmniej dzien ucieka mi za dniem[emoji4]
Na twoim miejscu moze poszukalabym czegos z tego powodu ,ze moze latwiej zaskoczysz[emoji5]
I szybciej zleci a zobaczysz ,ze zaczniecie sie starac juz niedlugo[emoji4]
Histeroskopie w ktorym dc sie robi?
A jaki wynik homocysteiny masz?ja 7.3.
Samopoczucie u mnie bez zmian ale teraz jestem mega zajeta az do polwy maja wiec nie mam czasu rozpamietywac[emoji6]
Na wyniczki czekam[emoji4]

Paula.w
Witaj kochana w naszych niwszczesnych progach.
Pisz nam wszystko co lezy Ci na sercu,a z M doskonale rozumiem[emoji19][emoji6]

@mififif nooo to mam nadzieje,ze sie uda [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@paula.w witaj w naszym gronie. Nie możesz tak myśleć mocno o ciąży bo będzie Ci ciężko i mówię to z własnego doświadczenia.

U mnie święta nijakie. Mąż w pracy był. Za oknem zimno.

Dziewczyny orientujecie się jak jest z endometrium?
W 28 dc było 5mm a w 31 dc dostałam @ chociaż lekarka mówiła ze nie widzi żebym szybko dostała.
Wiem ze endometrium musi być grubsze żeby w ogóle doszło do zagnieżdżania. Czy ono z nowym cyklem się odbuduje?

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@funia26 to homocysteina super ! ja mam 10 i coś , więc muszę zbić do minimum 7 ;/ myślę że może pójdę na chwile chociaż z drugiej strony nie wiem czy warto zaczynać ,bo jak coś od razu bym musiała iść na zwolnienie ;/ nie wiem już nic..., co do badania lekarz powiedział że od razu po @ , że jak mi się będzie kończyć to zebym zadzwoniła i mi powie w który dzień przyjść , ważne żeby być po i nie miec juz żadnych krwawień .
To poszalejesz , odreagujesz troche :D czy wystawiac brzuszek to nie wiem hehe bo coś zima wraca więc nie wiem czy nie zamarzniesz po drodze :D

Do góry