reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć dziewczyny wczoraj miałam niespodziewanych gości siostra i kuzynka do Wiktorka z prezentami wpadły a ja nawet ciasta jeszcze nie miałam miałam odebrać tort wczoraj.
Jednak koleżanka która mi go robi podwiezie mi go dzisiaj bo bala się że może się opłatek znaczy ten obrazek taki (wiecie o co chodzi; ) ) zlasuje od wczoraj jakby stał tort w lodówce dlugo. To będą minionki na obrazku.

No i co jeszcze miałam napisać aha już wiem pamiętacie może koleżankę moja z podejrzeniem cholestazy? Gadali że wyniki przyzwoite potem i że w poniedziałek wywołują poród czyli jutro ale wczoraj wpadł lekarz i stwierdził że wyniki są złe, że czemu jeszcze ciąża nie rozwiązana i że krew na cito trzeba pobrać bo ona jest w 41 tc a przy cholestazie wcześniej się rozwiązuje ciążę przed 39 chyba no i dziś cc ma miec .Paranoja dziewczyny normalnie paranoja w tym szpitalu.

No i wczoraj miala też przyjść do mnie dziewczyna dać mi zaliczkę na wózek bo jej mam sprzedac we wrześniu jak urodzi i idzie do mnie już kilka miesięcy i dojść nie może a mieszka 3 ulice dalej już dawno bym go sprzedała i kasę na wakacje miała denerwuje mnie coś takiego.

Dobra idę się wykąpać dziewczyny i potem ogarnę podłogi. Miłego dnia.

reklama
Oj ty to jesteś pracuś. ;)
No to Wiktorek będzie pewnie bardzo zadowolony z tortu :)
Co do tej dziewczyny w sprawie wózka to jakaś nieodpowiedzialna jest. Jak można z kimś tak sobie pogrywać? :no:

Dziewczyny właśnie usłyszałam w
" Dzień dobry wakacje " że w ciąży każda kobieta powinna mieć w swojej kosmetyczce olejek arganowy :) i po porodzie przez okres 3 miesięcy nadal powinno się go używać, ponieważ skóra potrzebuję jeszcze pielęgnacji :tak:

Oj ty to jesteś pracuś. ;)
No to Wiktorek będzie pewnie bardzo zadowolony z tortu :)
Co do tej dziewczyny w sprawie wózka to jakaś nieodpowiedzialna jest. Jak można z kimś tak sobie pogrywać? :no:

Dziewczyny właśnie usłyszałam w
" Dzień dobry wakacje " że w ciąży każda kobieta powinna mieć w swojej kosmetyczce olejek arganowy :) i po porodzie przez okres 3 miesięcy nadal powinno się go używać, ponieważ skóra potrzebuję jeszcze pielęgnacji :tak:
Tez oglądałam ale z jednym się nie do końca zgodze. Jeśli w ciąży nspina się brzuch to nie wolno go madowac bo to powoduje skurcze jsk do porodu. Choć zdaje sobie sprawę ze na pewno nikomu do głowy nie przyszły "trudne przypadku" ;)

Tez oglądałam ale z jednym się nie do końca zgodze. Jeśli w ciąży nspina się brzuch to nie wolno go madowac bo to powoduje skurcze jsk do porodu. Choć zdaje sobie sprawę ze na pewno nikomu do głowy nie przyszły "trudne przypadku" ;)
O widzisz i dzięki Tobie człowiek nabiera nowych informacji ;)
A co myślisz o używaniu tego olejku?

O widzisz i dzięki Tobie człowiek nabiera nowych informacji ;)
A co myślisz o używaniu tego olejku?
Jak najbardziej czy coś innego ale szybko natrzeć i tyle nie masować i gaskac przez 15 min :) a tak naprawdę sądzę że dużo zależy od rodzaju skóry. Jeśli ktoś ma tłusta skórę (nie mylić z tluszczem) :D to rozstępy się nie zrobią bo skóra jest elastyczna ale jeśli skóra jest sucha to popęka nawet z olejkiem. Ja teraz jeszcze smaruje żeby brzuszek po ćwiczeniach ładnie dochodził do siebie :) tak się łudze :p

Cześć [emoji4]jutro będę miała czas żeby Was nadrobić [emoji8]ostatnie dni to jakoś umknęły raz dwa .

Funia ciasteczko meeega[emoji7] słodkie ale pyszota ! Do tanich nie należy ale warto mniami [emoji4][emoji4][emoji4] mój torcik dzisiejszy [emoji38]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

co do olejku arganowego, jeszcze nie doszłam do etapu smarowania brzucha, ale moja fryzjerka poleciła mi go wcierać (odrobinkę) po wymodelowaniu włosów w same końcówki włosów. Paznokcie też nim podratowałam, co jakiś czas wcierając w nie olejek. I jeszcze bardzo lubię jego zapach podobnie jak zapach kokosowego, który chyba kiedyś zjem w tym salonie, bo pachnie pysznie.

A ze spraw przyziemnych. Dziś obudził mnie pierwszy dzień cyklu :biggrin2:

reklama
Proszę :)

https://www.babyboom.pl/forum/temat/od-naszej-aa-czyli-ani-admin.89046/

Juz wam (chyba) pisałam ze wątek zamkniety najszybciej znaleźć wchodząc na mój NIK :*
Tak wiem, że tak można :)
Przypomniałam sobie jak już puściłam posta ;)
Jednak nie mogę wejść bo się wyświetla, że nie mam uprawnień :(

A to mój dzisiejszy obiadek :)
20170730_132704.jpg

Załączniki

• 20170730_132704.jpg
    20170730_132704.jpg
    436,4 KB · Wyświetleń: 333
Ostatnia edycja:
Do góry