roxie123
Fanka BB :)
Witam się 
Wczoraj trochę porządziłam , wypiłam winko , piwko i drineczka , pofikałam trochę z M i padłam spać
@ jak nie było tak nie ma... lekarz każe się jeszcze wstrzymać z progesteronem , żeby się sam cykl wyklarował , ale jak dalej nic nie bedzie to bede musiec brać . Cycki wystrzelą mi w kosmos chyba ;/ pierwszy raz po poronieniach mam nabrzmiałe . Dzisiaj idę do fryzjera o tak sobie zabije czas... 

Zaczęłam zamawiać już ludzi do wykończenia , w sensie garderobe mi mają robić na wymiar i z wszystkimi trzeba się tak umawiać na pomiar projekt itd. Także ten miesiąc będzie grubo ...ale dobrze nie bede sie nudzić 

Ja pitole wieczór mnie nie było , a tutaj epopeja haha pije kawe i czytam 

@...Margotka9022... no u mnie owulacja była raczej bo test pokazał i wg , tyle ,że już bez sexów teraz bede robić tak jak radzisz cały cykl co 2 dzień no i pójdę zobaczyć kiedy mniej więcej jest czy tak późno czy normalnie . A Twoje samopoczucie lepiej ?
 no i pójdę zobaczyć kiedy mniej więcej jest czy tak późno czy normalnie . A Twoje samopoczucie lepiej ?
@Funia90 Ty wiesz :* ... moja czarodziejka :*
@Marika92 kochana czasami dobrze sobie popłakac :* każdej z nas jest to nas potrzebne . Super ,że odreagowałas z koleżanką
@Lido dobrze ,że masz wsparcie , masz dzieciątko to też szybciej dojdziesz do siebie :*
@hona super ! ważne ,że tam w środku wszystko jak trzeba 

@Katarina91 fajnie ,że już czujesz ruchy no już na pewno poznacie płeć dzidzia duża chyba ,że się zasłoni hihi
 no już na pewno poznacie płeć dzidzia duża chyba ,że się zasłoni hihi  a ja ...no tak jak widzisz do tyłu ciągle ;/
 a ja ...no tak jak widzisz do tyłu ciągle ;/ 
@AgaB33 a nie robi Ci usg na wizycie ? tylko jakieś skierowanie ? ja zawsze na wizycie mam usg z czym bym nie przyszła . Może lekarza zmień . Powinno być już dobrze , ale warto by sprawdzić zbadaj sobie bete też koniecznie jak to wygląda teraz . No i jak już chcesz sie trzymac tego lekarza to idź do innego prywatnie . To ,że jakiś buc powiedział ,że nie trzeba to go nie słuchaj
 zbadaj sobie bete też koniecznie jak to wygląda teraz . No i jak już chcesz sie trzymac tego lekarza to idź do innego prywatnie . To ,że jakiś buc powiedział ,że nie trzeba to go nie słuchaj 
@Baslan jeszcze troszke i dzidzia będzie z Tobą cieszę się ,że wszystko pod kontrolą teraz do mety :* nagroda będzie cudowna
 cieszę się ,że wszystko pod kontrolą teraz do mety :* nagroda będzie cudowna 
@Olasec współczuję i zazdroszę o tak powiem u mnie dalej lipa ;/
 u mnie dalej lipa ;/ 
@Ewarut fakt faktem mężczyźni przeżywają po swojemu ... może ktoś mu tak powiedział i teraz powtarza nieświadomie ;/ też bym się obraziła na chwile ale nie bierz do siebie aż tak . Może nie do końca doszło do niego , że to był dzidziuś ... daj mu też czas ... musicie się wspierać :*
@Funia90 to ta sama aukcja haha ja też biorę zawsze 50 i mam ciążowe w gratisie 

@Frezja_1 juz nie pilnuj tak tej ow tylko działajcie idź sobie zobacz ewentualnie czy pękł
 idź sobie zobacz ewentualnie czy pękł 
@MashaFre to prawda borelioza się od razu nie objawia dopiero po czasie a przeszły już objawy czy dokuczają jeszcze ?
 a przeszły już objawy czy dokuczają jeszcze ?
Moja siostra dzisiaj testy na prawko zdaje stresa ma młoda hehe to 3majcie za nią kciuki niech zda
 stresa ma młoda hehe to 3majcie za nią kciuki niech zda  bo bedzie mi potem wyć
 bo bedzie mi potem wyć 

Wczoraj trochę porządziłam , wypiłam winko , piwko i drineczka , pofikałam trochę z M i padłam spać
@ jak nie było tak nie ma... lekarz każe się jeszcze wstrzymać z progesteronem , żeby się sam cykl wyklarował , ale jak dalej nic nie bedzie to bede musiec brać . Cycki wystrzelą mi w kosmos chyba ;/ pierwszy raz po poronieniach mam nabrzmiałe . Dzisiaj idę do fryzjera o tak sobie zabije czas...
Zaczęłam zamawiać już ludzi do wykończenia , w sensie garderobe mi mają robić na wymiar i z wszystkimi trzeba się tak umawiać na pomiar projekt itd. Także ten miesiąc będzie grubo ...ale dobrze nie bede sie nudzić
Ja pitole wieczór mnie nie było , a tutaj epopeja haha pije kawe i czytam
@...Margotka9022... no u mnie owulacja była raczej bo test pokazał i wg , tyle ,że już bez sexów teraz bede robić tak jak radzisz cały cykl co 2 dzień
@Funia90 Ty wiesz :* ... moja czarodziejka :*
@Marika92 kochana czasami dobrze sobie popłakac :* każdej z nas jest to nas potrzebne . Super ,że odreagowałas z koleżanką
@Lido dobrze ,że masz wsparcie , masz dzieciątko to też szybciej dojdziesz do siebie :*
@hona super ! ważne ,że tam w środku wszystko jak trzeba
@Katarina91 fajnie ,że już czujesz ruchy
@AgaB33 a nie robi Ci usg na wizycie ? tylko jakieś skierowanie ? ja zawsze na wizycie mam usg z czym bym nie przyszła . Może lekarza zmień . Powinno być już dobrze , ale warto by sprawdzić
@Baslan jeszcze troszke i dzidzia będzie z Tobą
@Olasec współczuję i zazdroszę o tak powiem
@Ewarut fakt faktem mężczyźni przeżywają po swojemu ... może ktoś mu tak powiedział i teraz powtarza nieświadomie ;/ też bym się obraziła na chwile ale nie bierz do siebie aż tak . Może nie do końca doszło do niego , że to był dzidziuś ... daj mu też czas ... musicie się wspierać :*
@Funia90 to ta sama aukcja haha ja też biorę zawsze 50 i mam ciążowe w gratisie
@Frezja_1 juz nie pilnuj tak tej ow tylko działajcie
@MashaFre to prawda borelioza się od razu nie objawia dopiero po czasie
Moja siostra dzisiaj testy na prawko zdaje