reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kochane dziekuje :) za tydzien przylatuje tesciowa odciazyc mnie calkiem od wszystkiego. Uradowana z kolejnego wnuka powiedziala ze bedzie sprzatac gotowac i na rekach nnie nosic i moze cionajmniej tak do maja [emoji23] dla mnie super ale mina mojego meza warta miliona... za mama swoja nie przepada i mowi ze po tygodniu osiwieje. Tak ze oby tydzien jeszcze i bede odciazona od wszystkiego.

reklama
Witam mam do was pytanie. Jestem po dwóch poronieniach obecnie jestem w koleinej ciąży i pierwsza beta wyszła 217.34 i po 48h wyszedł mały przyrost 256.26 czy kiedyś któraś miala tak mały przyrost i było ok ?

Ostatnia edycja:
Wkesj mam do was pytanie. Jestem po dwóch poronieniach obecnie jestem w koleinej ciąży i pierwsza beta wyszła 217.34 i po 48h wyszedł mały przyrost 256.26 czy kiedyś któraś miala tak mały przyrost i było ok ?
Witaj wśród nas. Chyba żadna z nas nie miała tak małego przyrostu :-( pp 47 godzinach bhcg powinna być wyższa o co najmniej 60%.... Czy badanie jest z dzisiaj? Jeśli tak powtórz w poniedziałek, zobaczysz jak wygląda sprawa. Może to błąd laboratorium, a jeśli nie to niestety nie rokuje ten przyrost dobrze :-(

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj wśród nas. Chyba żadna z nas nie miała tak małego przyrostu :-( pp 47 godzinach bhcg powinna być wyższa o co najmniej 60%.... Czy badanie jest z dzisiaj? Jeśli tak powtórz w poniedziałek, zobaczysz jak wygląda sprawa. Może to błąd laboratorium, a jeśli nie to niestety nie rokuje ten przyrost dobrze :-(

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Wczoraj robiłam betę. Mam zamiar w poniedziałek isc ja powtórzyć :(

@aNKa902 witaj wsrod nas. A znasz przyczyny swoich wczesniejszych strat? Robilas jakies badania? Zycze Ci zeby tym razem bylo dobrze, trzeba liczyc na szczescie!

reklama
Do góry