reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jak obiecalam, daje kochane znac. U nas wszystko dobrze, rowny 12 tydz dzidziola :)
1522836943-7f074c22b2b44321-aaaaaa.jpeg
pięknie :) to kiedy rodzimy?
@membaris @gabrika ?
tzn. mój test nawet jak go dam pod lampe UV to i tak bialy bedzie :p kto zakropkowany i kogo gonie?

reklama
@kari21 Cudne wieści! Oby szczęśliwie do końca 40tc. Ja bym tylko zasłoniła swoje dane osobowe (imię, nazwisko, data urodzenia) - po co ma nas ktoś szpiegować ;-)

@Totois30 I ty się w końcu doczekałaś! Gratulacje! Czekamy na zdjęcie kropka ;-)

@anja93 A jakie imiona typujesz? Ja miałam duże trudności z wyborem imienia dla synka. W zasadzie prawie do porodu nie byłam pewna.

@monia_l @martakratka Trzymam kciuki za Wasze dwie kreseczki! @monia_l A może to plamienie implantacyjne było? Ty lepiej z rana test powtórz :)

pięknie :) to kiedy rodzimy?
@membaris @gabrika ?
tzn. mój test nawet jak go dam pod lampe UV to i tak bialy bedzie :p kto zakropkowany i kogo gonie?
@nafoczka u mnie termin na wrzesień z OM na 8 września a z USG na 2 :) jutro kończę 18 tydzień i mam wizytę także może jakiś konkretniejszy ten termin będzie. Na początku września chciałabym być już po bo moja córcia idzie do pierwszej klasy i chciałabym z nią być wtedy w domu

@membaris Najpewniejszy termin jest z pierwszego USG prenatalnego (tego pomiędzy 11 a 14tc) i tego terminu powinnaś się trzymać. Potem dzieci rosną w różnym tempie i pomiary nie są już aż tak wiarygodne (odnośnie terminu porodu).

@anja93 a który tydzień u ciebie? :) no sama zaraz będziesz pewnie taki miała [emoji14] teraz wlansie mam etap że wyskoczył [emoji14]

p19u3e3kg5hud6wg.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dzisiaj skonczylam 18 tydzien. Czyli jutro 18+1 to poleci 19.. A dopiero co robilam test. :-) czas tak szybko leci,no brzuszek juz mam..jedyne pasujące spodnie to legginsy. To u Ciebie juz ostatecznie Maksiu? Czy jeszcze masz jakies dylematy? :-)
@ivvonka halllo!! Pytalam czy wybralas juz imie :p
@witch84 hm no wstepnie podobaja mi sie m.in Milosz,Gabriel czy Mikolaj :-) ale to pewnie sie jeszcze ho ho sto razy zmieni :-)

Dzisiaj skonczylam 18 tydzien. Czyli jutro 18+1 to poleci 19.. A dopiero co robilam test. :-) czas tak szybko leci,no brzuszek juz mam..jedyne pasujące spodnie to legginsy. To u Ciebie juz ostatecznie Maksiu? Czy jeszcze masz jakies dylematy? :-)
@ivvonka halllo!! Pytalam czy wybralas juz imie :p
Myślę że raczej już Maks zostanie :) już każdy tak do niego mówi :o a dziś tak mnie kopie po pęcherzu że aż boli.. Widać że silny chłop [emoji14] no leci czas leci już 19t u ciebie :)) super :) u mnie leci 27 ;)

p19u3e3kelvalqdk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
@witch84 tak wiem że powinnam się trzymać tego terminu. Zobaczymy jak to będzie, dziecko samo zdecyduje kiedy gdzie i jak :D ale mam nadzieję że posłucha mamusi i wyjdzie do nas pod koniec sierpnia ;)
@anja93 dopiero wszystkie testowałyśmy, a tu już tyle czasu minęło :) pamiętam że krótko po tym jak ja się pojawiłam na tym forum to właśnie @Marika92 zobaczyła swoje dwie kreseczki :)

Do góry