reklama
ivvonka
Fanka BB :)
Dziewczyny, nasze ciąże się różnią. Objawy też bywają różne i mylące (Kogoś tu niedawno brzuch na okres bolał a okazało się, że na fasolkę). Ja sama przekonałam się cycki mogą jednego dnia być jak zdechła sałata a drugiego jak antenki. Mdłości też raz są, raz ich nie ma. Brzuch czasem boli a czasem zupełnie nic nie czuć. Nie ma reguły. Nie ma też co się przejmować i zawczasu martwić. Nawet plamienia. Czasem są początkiem końca a czasem nie świadczą o niczym i same przechodzą. Tak więc, obserwować siebie, ale na spokojnie, bez paniki. Ona i tak nie pomaga w niczym.A spokój i zimna krew-owszem.
Totois30
Mnie i @martakratka bolal brzuch na fasolke a myslalaysmy ze @
jestem bardzo dobrej mysli i pozytywna i wlasnie zimna krew ale z tylu glowy sie po prostu boje
martakratka
Myślimy pozytywnie - ok? Tym razem się uda... Wiesz kiedy miałas owulację?Mnie i @martakratka bolal brzuch na fasolke a myslalaysmy ze @jestem bardzo dobrej mysli i pozytywna i wlasnie zimna krew ale z tylu glowy sie po prostu boje
![]()
Totois30
Tak jak pisalam, mysle ze 14 dc czyli 16 marca ale nigdy nie bylam pewna na 100 pro, teraz tez nie robilam testów. Po prostu wtedy sobie wszystko juz zaplanowalam i najtrudniej bylo to odkrecic w glowie. To wszystko co mialo byc, zniknelo. Takze staram sie nie wizualizowac tylko sie cieszyc sie kropkiem tu i teraz
tydz temu we wtorek gin zobaczyl juz kropke czyli pęcherzyk ciazowy
natala95
Troszkę lepiej , czekam z niecierpliwością na czwartek i na wizytę .... Chyba jak usłyszę od lekarza ze tam wszystko w porzadku to dopiero się uspokoje ...A jak Ty się dziś czujesz?
martakratka
To wyglada na to, że jestem opóźniona jakieś 2 tygodnie za TobąTak jak pisalam, mysle ze 14 dc czyli 16 marca ale nigdy nie bylam pewna na 100 pro, teraz tez nie robilam testów. Po prostu wtedy sobie wszystko juz zaplanowalam i najtrudniej bylo to odkrecic w glowie. To wszystko co mialo byc, zniknelo. Takze staram sie nie wizualizowac tylko sie cieszyc sie kropkiem tu i teraztydz temu we wtorek gin zobaczyl juz kropke czyli pęcherzyk ciazowy
![]()
martakratka
To tylko 2 dni. Zobaczysz - że będzie wszystko dobrzeTroszkę lepiej , czekam z niecierpliwością na czwartek i na wizytę .... Chyba jak usłyszę od lekarza ze tam wszystko w porzadku to dopiero się uspokoje ...
reklama
anja93
Wy dziewczyny przynajmniej macie jakies objawy np bolace cycki czy mdlosci, brak apetytu..mozna powiedziec ciąza pelną parą. A u mnie? Oprocz braku @ totalnie nic, jakbym w ciazy nie byla, to bylo dopiero..rozmyslanie itp czy wszystko dobrze czy nie..teraz jak brzuszek rosnie troche spokojniej 
Mam pytanie do tych ktore biora luteine i sa na koncowce (chyba Ty @ivvonka :-) ) bo zostalo mi tej luteiny jeszcze 12tabletek czyli na 6 dni i mam zakonczyc jej branie bo to juz 20 tydzien poleci. A wizyte u gina mam dopiero 24 kwietnia a sie nie dogadalam jak to mam zrobic. Czyli skoncze 6 dni i koniec? Czy np stopniowo ograniczac lepiej np po tabletce dziennie? Bo sama nie wiem czy takie nagłe zakonczenie zazywania jest dobre.
Mam pytanie do tych ktore biora luteine i sa na koncowce (chyba Ty @ivvonka :-) ) bo zostalo mi tej luteiny jeszcze 12tabletek czyli na 6 dni i mam zakonczyc jej branie bo to juz 20 tydzien poleci. A wizyte u gina mam dopiero 24 kwietnia a sie nie dogadalam jak to mam zrobic. Czyli skoncze 6 dni i koniec? Czy np stopniowo ograniczac lepiej np po tabletce dziennie? Bo sama nie wiem czy takie nagłe zakonczenie zazywania jest dobre.