reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Syl92 idź jutro na betę, będziesz mieć pewność. Niestety często mamy takie dylematy... Mam nadzieję że będzie dobrze :)
To jest niestety najgorsze, że niewiadomo co robić ;/
Myślę że może @ nie ma z innych powodów typu stres. Gdyby była mocna ciąża a owu masz potwierdzona to w 27dc powinna być kreska. Zawsze beta możesz sprawdzić jeśli się martwisz ale myślę że wszystko się ułoży
Mi niestety w poprzedniej ciąży test wyszedł dopiero koło 35dc, a owulację też miałam wczesną, więc mam mętlik w głowie. Oczywiście też mi się wydaje, że narkoza + stres zrobiły swoje i @ przesunęła się w czasie, ale...zawsze pozostaje źdźbło nadziei ;)

Kochane dziś 27dc i @ brak.. około 12-13 DC była owulacja potwierdzona monitoringiem. Od kilku dni plamienie tylko na papierze i to też nie cały czas. Test oczywiście wyszedł mi negatywny, a wczoraj na betę nie zdążyłam, bo tylko do 10 pobierali krew :/ W czwartek miałam operacje z ogólną narkozą i jestem na antybiotyku żeby żadne zakażenie się nie wdało, bo to operacja nosa.. no i teraz nie wiem co robić :/ We wtorek mam kontrolę u laryngologa co i jak dalej...jutro rano jak nic się nie zmieni to pojadę na betę, ale boje się brać te leki :( co i rusz mnie coś kuje w dole brzucha,ale nie jak na @. Kurdee, żeby się nie okazało, że jestem w ciąży a ta cała operacja tylko zaszkodzi maluszkowi :(((
Spokojnie, zrób betę.

To jest niestety najgorsze, że niewiadomo co robić ;/

Mi niestety w poprzedniej ciąży test wyszedł dopiero koło 35dc, a owulację też miałam wczesną, więc mam mętlik w głowie. Oczywiście też mi się wydaje, że narkoza + stres zrobiły swoje i @ przesunęła się w czasie, ale...zawsze pozostaje źdźbło nadziei ;)
Kochana. Spokojnie, jutro idź na betę. Ja miałam jedną plamkę krwi wczoraj, przedwczoraj małą plamkę i dzisiaj nic. Mam problem z okresami. Zrobiłam zalecone badania hormonalne, z nimi w czwartek jadę do gin. Dodatkowo mam skierowanie do endokrynologa.

@kasiula222 @kb.karola90 jak tam Wasze objawy?? Jak samopoczucie??
Dziękuję ze pytasz:) Objawy zaczynają delikatnie odpuszczac, ale naprawdę delikatnie. Teraz najgorsza jest wieczorno/nocna zgaga - niezależnie od tego czy coś zjem czy nie i cokolwiek zjem. Troszke mi mija senność ale są nadal dni kiedy śpię cały dzień :) dzisiaj jakoś tak dziwnie boli mnie jedna pierś...tak jakbym czuła ze coś tam jest zatkane i nagle jakby się odetkało...hahaha :)
W sobotę idę do lekarza...juz odliczam dni :) ale póki co jestem w miarę spokojna bo plamienia ustały :)
A Ty jak sie czujesz??:)

Roki ja bez objawów szczególnych prucz senności . Gdyby nie brak okresu to nie wiedziała bym że jestem w ciąży ...mam nadzieję że to źle nie wróży ...serduszko biło to chyba taka ciąża ...

Dziękuję ze pytasz:) Objawy zaczynają delikatnie odpuszczac, ale naprawdę delikatnie. Teraz najgorsza jest wieczorno/nocna zgaga - niezależnie od tego czy coś zjem czy nie i cokolwiek zjem. Troszke mi mija senność ale są nadal dni kiedy śpię cały dzień :) dzisiaj jakoś tak dziwnie boli mnie jedna pierś...tak jakbym czuła ze coś tam jest zatkane i nagle jakby się odetkało...hahaha :)
W sobotę idę do lekarza...juz odliczam dni :) ale póki co jestem w miarę spokojna bo plamienia ustały :)
A Ty jak sie czujesz??:)
To u mnie też wieczory były naj gorsze, nawet mdliści były wieczorne nie poranne i tez senność. Zgaga niestety może się jeszcze nasilać bo dziecko będzie coraz większe i bardziej uciskac na żołądek ale oby tak niebylo bo to koszmar choć zaparcia jeszcze gorsze ;)

@kb.karola90 u mnie poza lekką sennością i zgaga co jakiś czas, cisza. Trochę czasem zabolą mnie plecy jak np siedzie za długo. No i w nocy jakaś plamka krwi na bieliźnie... Ale póki co od tego czasu cisza, także zostawiam to. A, no i od wczoraj mega mi pulsuje z prawej strony brzuch, ale to tak że strasznie mnie to wkurza. Niezależnie od pozycji, cały czas daje czadu. Nie że boli, bo nie boli, ale denerwuje na maksa.
@kasiula222 może będziesz miała ciążę bez objawów ;)

reklama
To u mnie też wieczory były naj gorsze, nawet mdliści były wieczorne nie poranne i tez senność. Zgaga niestety może się jeszcze nasilać bo dziecko będzie coraz większe i bardziej uciskac na żołądek ale oby tak niebylo bo to koszmar choć zaparcia jeszcze gorsze ;)
Boje się zaparć jak ognia...już wolę zgage. A mdłości to mam cały dzień. Właśnie niedawno zjadłam 2 śliwki i teraz cierpię...

Do góry