@Biedronka0506 wszystko będzie dobrze. Kiedy masz kolejna wizytę?
reklama
B
bibiU
Gość
6 grudnia prywatnie u niego bo wczoraj na NFZ i już zostaje tam prywatnie.@Biedronka0506 wszystko będzie dobrze. Kiedy masz kolejna wizytę?
@Biedronka0506 Ja chyba mam coś z oczami, bo nic tam nie widzę ;-) Wierzę na słowo, że tam jest. Także teraz spokojnej ciąży życzę, co by jak najmniej stresów sprawiała :*
Oczekujaca123
Fanka BB :)
Ja tez bylam tak wczesnie, pierwsza wizyta 4t2d nie bylo zbytnio nic widac 5+2 byl pecherzyk a nawet dwa, ale jeden maly potem w 6 bylo widac juz dwa ladne cialkiem zoltym a serducho dopiero w obydwoch bylo w 7t4d , jak sie idzie szybciej to potem sie dłuży czas czekania na serducho ale ja tez wolalam byc od poczatku pod kontroląMusiałam tak szybko być u gina, wiem że to szybko wszystko. Biorę duphaston 2 razy dziennie, acard 1 tabl dziennie, symvital, asmag 3 razy dziennie po dwie, no i ten letrox 50.
Gratulacje ! ;* zycze nudnych 9 miesiecy
G
gosc19
Gość
@xszaracodziennosc hej i jak tam u Ciebie pojawiła się już @?
nie.. robiłam test, albo sobie wkręcam albo tam widziałam cień cienia. pod światło było widać jakby kreske . czekam do poniedziałku i zrobie jeszcze jeden. wczoraj mnie bolał brzuch na @ a dzisiaj nic...
G
gosc19
Gość
poświrować sobie moge@xszaracodziennosc hej i jak tam u Ciebie pojawiła się już @?

Takaja123
Fanka BB :)
@xszaracodziennosc może akurat będą te wymarzone dwie kreseczki
trzymam kciuki 
@Ela93 daj znać jak tam wizyta
@Ela93 daj znać jak tam wizyta
reklama
@Takaja123 już po wizycie wracam do domu. Lekarz zbadał mnie i powiedział że wszystko w porządku. To że nie mam okresu to powiedział że normalne bo pęcherzyki są jeszcze małe i trzeba poczekać miesiąc na okres. Ale dostałam na wywołanie duphaston bo powiedziałem że chce spróbować w grudniu. Od 3 dnia @ mam zacząć brać clarzole na stymulacje przez 5 dni. I potem 5 po zakończeniu brania przyjechać i będzie zastrzyk. Więc zaczynam od grudnia. Badania są w porządku ale nie kazał robić chlamydia itp bo bd robić to w ciąży. Wspomnialam jeszcze o genetycznych i te akurat powiedział że dobrze zrobiłam