reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@kasiula222 Witaj ☺ My się chyba nie znamy :D

@Takaja123 Tez mam nadzieje, ze to będzie nasz cykl ☺

@Lu_cy @roki_1991 Dzięki za interpretacje :) wiec już nie draże, tylko zabieram się do działania ;)
(Swoją droga, skoro u M wszystko Ok, czyli ze mna jest coś nie tak ... myśle, ze może to być ta tarczyca... starania zaczynałam z tarczyca 2.8, dopiero po spadku na 2.2 zadziałało, a niedawno miałam prawie 3.3. Od tego czasu biorę euthyrox 25 wiec ciekawe ile będę musiała zaczekać, żeby spadło do 2:confused:)

@Niepatrzwstecz Na prawdę? :( Przykro mi ... ale nie trać nadzieji i może w przyszłym cyklu się uda ❤

@ivvonka Śliczna córeczka ☺️

reklama
@kasiula222 Witaj [emoji5] My się chyba nie znamy :D

@Takaja123 Tez mam nadzieje, ze to będzie nasz cykl [emoji5]

@Lu_cy @roki_1991 Dzięki za interpretacje :) wiec już nie draże, tylko zabieram się do działania ;)
(Swoją droga, skoro u M wszystko Ok, czyli ze mna jest coś nie tak ... myśle, ze może to być ta tarczyca... starania zaczynałam z tarczyca 2.8, dopiero po spadku na 2.2 zadziałało, a niedawno miałam prawie 3.3. Od tego czasu biorę euthyrox 25 wiec ciekawe ile będę musiała zaczekać, żeby spadło do 2:confused:)

@Niepatrzwstecz Na prawdę? :( Przykro mi ... ale nie trać nadzieji i może w przyszłym cyklu się uda [emoji173]

@ivvonka Śliczna córeczka [emoji5]️
Trzymam kciuki za poprawę wyników [emoji173]

@kasiula222 hej, Ala trzyma się dzielnie. Nie przejmuje się wadami i rośnie, wszystko działa jak trzeba. Jutro jedziemy do szpitala na założenie drenów do uszek, bo niestety zbiera się tam płyn i utrudnia słyszenie. To niby niewielki zabieg w uśpieniu, ale boję się okropnie czy nie będzie ją to później bolało.
A to kierowniczka naszej rodziny.;)
Zobacz załącznik 960485
Ohhh słodkości same <3

@Niepatrzwstecz oj nieee. Musiała ta ciotencja przyjechać nooo... Dobrze jednak, że umiesz znaleźć w tym plus. To ja dodam drugi. 1d.c. może być też pierwszym dniem przyszłej ciąży jako, że liczona jest od ostatniej miesiączki i niech to będzie ostatnia. :)

@coco07 @Paula919191 dziękuję w imieniu swoim i prezesowej :)
Właśnie wchłonęła nocną butlę i śpi. Oby jej wystaczyło do 8-9, bo już teraz pierwsze karmienie dzienne po zabiegu.

@Paula919191 super gratulacje ❤️

@Blondi_X super ❤️

@Psiara1996 teraz leż ci odpoczywaj.

Dziewczyny mam pytanie do Was, jak to jest że współżyciem i odczekaniem po poronieniu na kolejną ciążę? Ja miałam obumarły płód, wszystko zaczęło się samo, ale mnie doczyszczali. Jak dawali mi wypis nic mi nie powiedzieli. Jak czekałam na męża, to w przelocie był lekarz i zapytałam szybko, to powiedział, że do pierwszej miesiączki. Ja wiem, że każdy jest inny i jest to indywidualna sprawa. Pewnie po USG kontrolnym też mi coś powiedzą...

@Paula919191 super gratulacje [emoji3590]

@Blondi_X super [emoji3590]

@Psiara1996 teraz leż ci odpoczywaj.

Dziewczyny mam pytanie do Was, jak to jest że współżyciem i odczekaniem po poronieniu na kolejną ciążę? Ja miałam obumarły płód, wszystko zaczęło się samo, ale mnie doczyszczali. Jak dawali mi wypis nic mi nie powiedzieli. Jak czekałam na męża, to w przelocie był lekarz i zapytałam szybko, to powiedział, że do pierwszej miesiączki. Ja wiem, że każdy jest inny i jest to indywidualna sprawa. Pewnie po USG kontrolnym też mi coś powiedzą...
Mnie kazali czekać 2 tygodnie od zabiegu ze wspolzyciem

reklama
Do góry