reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

dziekuje ze pytasz :) Paula ty tez :)
dzisiaj bylam na usg :) pecherzyk 13mm jest i pecherzyk zoltkowy :) dzisiaj 5t3d :) za tydzien mam nadzieje ze bedzie serduszko co u mnie juz duuuzo :)
niestety elementy nieprzyklejonej kosmowki tez wiec mam zwiekszyc duphaston
Super! Trzymam kciuki :) chodzisz nadal do P?

reklama
dziekuje ze pytasz :) Paula ty tez :)
dzisiaj bylam na usg :) pecherzyk 13mm jest i pecherzyk zoltkowy :) dzisiaj 5t3d :) za tydzien mam nadzieje ze bedzie serduszko co u mnie juz duuuzo :)
niestety elementy nieprzyklejonej kosmowki tez wiec mam zwiekszyc duphaston
Cudownie, gratuluję :) trzymam kciuki za serduszko!

@Vici32 jak tam Kochana sytuacja??

Działamy, haha :D u mnie dziś 13dc i trochę śluzu przezroczystego miałam, ale nie wiem czy to już, bo mnie raczej nigdy nic nie boli w czasie owu. Wczoraj tylko trochę piersi miałam czule na dotyk. A Ty krótko po miesiączce jesteś?
U mnie 6 dzień cyklu ale nie zważając na to działamy też ,lepiej zacząć szybko niż wcale ;) tylko trochę mnie niepokoi że ten okres był taki skąpy i krótki ale może przypadek. Ja mam tak samo jak Ty, nie czuje owu w ogóle, żadnych bóli, kłuć ,nic z tych rzeczy.
@babydust dobre wieści :) właśnie do kogo chodzisz teraz ??

Super! Trzymam kciuki :) chodzisz nadal do P?
nie, wrocilam do mojej ginki ktora z P w tej samej klinice pracuje :)
zna mnie od lat do tego jest tansza i generalnie jak tylko jej cos zasugeruje to sie zgadza
moze to nie jest komfortowe bo to ja musze myslec o wszystkim a nie lekarz ale przynajmniej wypisuje recepty bez problemu i dala mi intralipid , nie boi sie zaryzykowac a P nie chcial .. a ja kolejne 2 ciaze stracilam nie ryzykujac

Ostatnia edycja:
U mnie 6 dzień cyklu ale nie zważając na to działamy też ,lepiej zacząć szybko niż wcale ;) tylko trochę mnie niepokoi że ten okres był taki skąpy i krótki ale może przypadek. Ja mam tak samo jak Ty, nie czuje owu w ogóle, żadnych bóli, kłuć ,nic z tych rzeczy.
@babydust dobre wieści :) właśnie do kogo chodzisz teraz ??
No jasne, najlepiej działać przez cały cykl, nie wiadomo kiedy owu wypadnie. Co do tej miesiaczki możesz mieć tak jak ja :/ ja jutro idę sprawdzić czy tsh mi nie skoczyło, ale skoro mam cieńsze endometrium, to nie ma się czemu dziwić, ze taka miesiączka słaba

reklama
Do góry