reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

widze ze wiekszosc z was zaczela znowu probowac po2-3@. my tez zdecydowalismy ze chcemy poczekac 2-3miesiace i zobaczymy co dalej bedzie.
boje sie tylko badan bo jak na razie wszystko przede mna:(:(
w maju do Polski lecimy i wtedy sie okaze co i jak..ehh

reklama
Dzień dobry.
Allaa, spóźnione, ale szczere życzenia. Wszystkiego naj, naj, naj...
Modroklejka, Adaś to malutki a zarazem ogromny CUD, gratuluję Ci z całego serca.
Kasiekkm, na 7 miesiąc powiadasz? Rzeczywiście! Ale ten czas leci.
Aga Aj, szafirek, Słodziutka:-)
Pozdrowienia dla wszystkich i miłego dnia.

Witam Was Kochanie Panie.
SONITA, KASIEKKM I TOBIE SLODZIUTKA_e oraz pozostałym kobietkom bardzo dziękuję za słowa wsparcia i otuchy. Na razie jest mi bardzo ciężko, ale będę próbować w wierzę że się uda.
Całuje Was wszystkie i oczywiście będę informowała o postępach :-)

Witam wszystkie dziewczynki,,,,,,,,
Ja jak zawsze jak burza/////////////////................tylko na chwilkę,,,,,,:-D:-D:-D:-D

Miłego dnia dla wszystkich,, ja uciekam do sprzatanka a potem spacerek..;) u nas ma byc dzić 23 stopnie ,,,,:-D:-D:-D:-Dnormalnie lato,,,:-D:-Dale przelotne opady tez,,:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:....ale co tam trzeba korzystać,,,

Syla trzymaj się kochana,,,,,:-D:tak::tak::tak:

GABI czekamy na fotki....

WSZYStKIE POZDRAWIAM,,,,

Słodziutka czekam na fotke fryzu.....

Selenka mielego dnia,,,,,:-D:-D:-D

pa do potem,,;)

Aga zobaczysz,,,,, będzie dobrze.,.......musi,,, cofnij sie w postach i zobacz jak ja marudizłam koło 1000 strony,,, tlko narzekałam,marudizłam,że mi się nigdy nie uda i wogóle,,,,swoje odcierpiałam,,,,,,,myslałam,że nie pozbieram sie nigdy,,,,a teraz,,,, nosze pod serduchem Frania,, który tak daje popalic że całe noce nie śpie,,, wygina ise pręży nogi wystawia przez brzuch,,,,,:-D:-D:-D:-Di dla CIebie nadejdzie ten dzień,,,, czas leczy rany ,, zobaczysz,że zaczniesz na wszystko poatrzeć inaczej,,,,,,, i doczekasz sie fasolinki, trzymam mocno kciuki,,,,:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D

jeszcze w kurzyły mnie koleżanki w pracy bo rozmawiały o takiej dziewczynie która od września przyszła do nasza do przedszkola do pracy i do lipca ma umowę tylko ,że zaszła w ciąże i że teraz nie mogą jej zwolnić i ze bardzo dobrze zrobiła ...nie zazdroszczę jej tej ciąży tylko zabolała mnie postawa moich koleżanek z grupy, które jak ja zaszłam w ciąże i im przyszłam powiedzieć to miały nie ciekawą minę tylko się martwiły kto będzie z nimi teraz pracował i jak one sobie poradzą, bo ja przepracowałam trzy lata już i nie mogę spełniać swoich marzeń o maleństwie oj czasami mam tego dość ale nic mam to wszystko gdzieś za trzy miesiące zaczniemy nowe starania i nie będę patrzeć i słuchać co one mówią

Nie martw się ,ja mam podobną sytuację.Pracuję razem z bratową która jest w ciąży, miałyśmy nawet podobne terminy porodu. Niestety ktoś mądry dobrze powiedział że " z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciach. Mimo , iż nie ma jeszcze widocznej ciąży to zaczęła ubierać się w ubrania ciążowe , które przy pierwszej ciąży nosiła w 9 m-cu i....o dziwo... zaczęła je zakładać zaraz po moim wyjściu ze szpitala. Chętnie bym ją zwolniła z pracy ale gdybym to zrobiła to ja wyszłabym na tą gorszą... Ale najbardziej mnie wkurza to że jest wściekla na cały świat bo zaszła w ciąże i przed nikim nie ukrywa że nie chce dziecka. Kochane Panie ... gdzie tu sprawiedliwość ... ja wszystko co mam oddałabym za dziecko.

Mój Aniołek
[*] 17.03.2009

Witam się z Wami dziewczynki. U nas dzisiaj znowu piękna pogoda.

Aga, przytulam Cię mocno. Rozumiem, że jest Ci ciężko, ból zawsze zostanie, ale z czasem nauczysz się z nim żyć. Każda z nas przez to przechodziła bądź przechodzi. Każdy okres to dół, każda rocznica, miesięcznica itp. Pamiętaj, że dla Ciebie wkrótce też zaświeci słońce, dla każdej z nas.

Cieszę się że zarejestrowałamsię na tym forum, bo mam w Was Kochane wsparcie. Nie twierdzę że nie mam wsparcia w rodzinie , ale to nie to samo, ponieważ tylko ta osoba zrozumie drugą która ma podobne zmartwiemia
DZIĘKUJĘ WAM

reklama
Witam dziewczynki
ja tylko na chwilkę duzo pracy w domku tona rzeczy do szycia ( teściowa o mnie zawsze pamięta :szok::angry::crazy:) wczoraj na działeczce było szlifowanie i malowanie okna :rofl2: i sprzątanko a dziś po 14 do laryngologa a potem szycie, sprzątnie , szycie buuu i jeszcze do obi trza podjechać po farby bo zużyłam hihihi a jeszcze troszke do malowania zostało na działce

Edytka - kochanie jak tam nowa fryzurka czekam na foteczke????

Marzenka - aniołki sie suszą przed lakierowaniem ładnie patrza co za oknem sie dzieje :tak:;-):-)

Madziu - Adaś przesłodziutki, czytałam M co pisałaś i sie smiał, że masz takiego strongmena, jak tak dalej pojdzie to jak bedzie miał 7 lat to bedzie mame na rekach nosił :rofl2::eek:;-):happy:

pixela - śliczna piłeczka rośnie ale Tobie suwaczek mknie szok :-)

Sonita - jak tam po egzaminach ? mam nadzieje, że strach miał tylko wielkie oczy :-)

Gabi - wracaj do Nas kochana :tak::-):tak::-)

Syluś - fajnie , że już jesteś w domku ale masz na dupe Ty wiesz za co ;-)

AgaAJ - czy sukienka i buty już chociaż upatrzone są ? ? ?

Mircia - odezwij sie do nas jak tam Adrianek :-)

reszte dziewczynek pozdrawiam seredecznie przepraszam jeśli kogoś pomineła, a zapene tak jest ale piszę z pamięci a przez noc zapomniałam wczorajsze posty :baffled::oo::eek:

MIŁEGO DNIA KOCHANE KOBITKI
I
DUŻO SŁONECZKA

Do góry