reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Pixelko kochana dziękuję Ci za słowa otuchy, luteine biorę 2 razy dziennie:tak: a nospe właśnie sobie zaaplikowałam, bo nie wytrzymałam i za namową dziewczyn (Alicji i Izy:tak:) nie zwarzając na święta zadzwoniłam do lekarza. Mam nadzieje, że robaczek rośnie:sorry: zniosę wszystko byle tylko bylo ok.

Marti trzymaj sie Sloneczko:-) bedzie dobrze:-) glowa do gory:-)

Co do testowania, zaczekam na wtorek..jak wredna @ nie przyjdzie to we wtorek z rana lece po test..bede siki wstrzymywac :) ihihihih..narazie tylko czuje sie cholernie zmeczona i mam te cmienie w jajnikach momentami..ale nie wiem co to jest bo tak nie mialam nigdy przed @..Mam straszna nadzieje...no ale..co Bóg da to przyjmę..

Jeszcze tylko terakota zostala, ale to po swietach :) Może wtedy sie pochwale zdjeciami...

trzymam kciuki:-) i czekam na zdjecia bo jestem strasznie ciekawa efektu, my bedziemy wykanczac nasz domek wiec moze cos ciekawego podpatrze u Ciebie :-)

reklama
ZDROWYCH WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH , SMACZNEGO JAJKA I MOKREGO DYNGUSA/////// SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEŃ.....i fasolinek~~~~~~
~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~

GAbi,,,,,,,, trzymaj sięjestem z WAMi.....

Marti GRATULUJę..................:-D:-D:-D:-D

SŁODIZUTKA, SELENKA, MARTA.....DILAJLA, DZIĘKUJE :-D:-D:-D

WSZYSTKIE POZDRAWIAM,,,,,,,,

UCIEKAM bo jestem padnięta,,,,,,,,,,,,,,,,,,:-D:-D
trzymajcie się dziewuszki,,,,,,,,,,,,,:-D:-Dbuziole...............

Dziewczynki dzisiaj ja pierwsza?

Piękne życznia moje drogie panie.. dziękuje za te na NK na BB oraz za wszystkie eski!!!!! Jak to fajnie mieć Was!

Olcia PM kochana to czekamy na... i ciii ależ chwal nam się szybciutko i nie trzymaj niepotrzebnie w niepewności.. informuj na bieżąco co i jak z wredotą która ma nie przyjść!
Ja też efektem prac remontowych które zakończyłam na początku roku jestem zachwycona!!! Naprawdę mam teraz śliczne mieszkanko
Więc wiem jak to jest patrzeć na te swoje piękne ściany i się nimi zachwycać

Marti i dobrze że zadzwoniłaś za namową Izy i Alicji do ginka. Ty się uspokoiłaś ... i wiesz że to raczej normalne uczucie. Jak widzisz prawie każda z nas miała takie uczucie.
Będzie dobrze - w to motto musimy wierzyć!

Alicja aaaaaaa tak to inaczej. Czuję się zaproszona. Tylko ja tak łatwo się nie poddam. Powiedz gdzie i jak i o której... bo bez tego nie trafię
Buziaczki dla Ciebie

Dorotasoch wiec dzisiaj szczególnie przytulam.. i wejdź na BB zapewne niejedna z nas będzie tutaj wieczorkiem. Więc nie powinnaś być sama bo już masz nas.
A co do pracy? Czyżby kryzys na to wpłynął...? A w maju przyjeżdzacie już na stałe do Polski?

Asiu Angelko więc czekam na zdjecia czy wyszedł mu sufit taki zajefajny jak mój

Marzenko.. wczoraj nie pisałam bo dopadła mnie gorączka ponad 38 st ale to chyba z nerwów jakie sie najadłam.. bo zażyłam tabsa i już dzisiaj póki co jest ok.

Kasiu Szafirku ja już się obawiałam że nici ze swiąt jak wczoraj wyskoczyła mi ta gorączka... ale Tobie na szczeście już przechodzi.. to dobrze. Życzę więc Tobie odpoczynku.. tak zapracowanej kobiecie! Całuski.
Mówisz znów po 42 dniach. Rety.. jakie Ty naprawde masz długaśne cykle..
Czwartek ginek? Czekam na wieści z wizyty.

Agatko - cio tak tylko oficjalnie z życzeniami? Brakuje tutaj Ciebie.

Zdechlunku.. i jak u Ciebie lepiej coś z tymi choróbskami? Lepiej się czujesz? Te tabsy pomogły?

kaska0201 i taka postawa jest jak najbardziej wskazana. Walka o nasz mały cud jaką każda z nas własnie stacza! Nie powiem by było łatwo bo już chyba nigdy nie będzie. Ale jak widać po forumkowych bobaskach że warto!!!

Kasiu Kasiekk a Wy jakie plany na świeta? Tulę mocno

Haniu nocna a Jak Ty się trzymasz? Kochana? Czemu malutko piszesz na BB?

Agula Irl to od kiedy zaczynasz jeździć na taxi?
I jak świętowanie poza krajem?

Kusicielko a Ciebie co tak malutko? Czyżby przygotowania do świat Cię aż tak pochłoneły?

Iza30 hej hej gdzie sie podziewacie? Jak się macie?

Beatko i jak spokojniejsze święta po wizycie u ginka?

Pyzunia a Ty ??? Dalej milczysz?

Od rana próbowałam Wam wysłać tego posta... ale chyba miałam coś z serwerem :baffled: bo net mi wolno działał.

Also, Allaa, Guska, Marta(Ona) Wróbelek, Mika, Madzia(modroklejka), Madzia26, Madzia38, Karinka... Hania scarlet, i wszystkie nie wymienione dziewczynki całuję..

Do napisania później..paaaaaaaaaaaaaaa

Wesołych świąt kochane:-)
a w załączeniu my:-) ledwo zywi ale szczęsliwi:-)

Załączniki

• syla.jpg
    syla.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 80
dopiszę się do tematu,trochę mojej historii na początek:
Staraliśmy się o dziecko 1,5 roku i udało się.
cykl był dziwny,bo okres miałam 16.09 a owulacje miałam dopiero 29.10 a 8.12 dowiedziałam się o ciąży,ale wiek wg bety wskazywał 6-7 tydz ponad 8tys beta ,wyglądało na mało,ale 16.12 było już trochę ponad 29tys więc rosło.
5 stycznia miałam usg i brak echa płodu :no:
14 to samo,a 15 stycznia zabieg.
Chciaż nie krwawiłam dużo,bo kilka godzin skąpego krwawienia i plamienia,a następnego dnia już nic nie leciało.
22.01 miałam 3 dniowe krwawienie
1 marca miał być okres,bo mierze temperature i wiem ile faza lutealna u mnie wynosi,więc mam jak w zegarku @ :tak: ale się nie pojawiła,3 marca zrobiłam bete i 123,2 :-)
radość i smutek w tym samym czasie,strach o maleństwo :sad:

Miałam usg 12 marca i tylko pęcherzyk był,25 marca zobaczyłam naszego kochanego okruszka,miał 11mm i wg usg wskazywało to na 6w6d :-)
10 kwietnia byłam u lekarza,ale usg nie było,mam je mieć dopiero 29 kwietnia,dla mnie to wieczność :sad: ale moja gin mnie pocieszyła,bo badała mnie ręcznie-nie wiem jak to inaczej się nazywa ;-) i powiedziała,że macica się powiększyła i zmieniła kształt na kulisty więc jestem narazie spokojna,bo pomiędzy 8-10 tyg podobno macica zmienia się na taki kształt :tak: Od pewnego czasu mam ukłucia co wskazują na to,że dzidzia rośnie i rozciaga się macica :-)
Brzuch mnie prawie wogóle nie boli-jakby na okres
w poprzedniej ciąży bolał cały czas w ten sposób :sad:

Biorę luteine dopochwowo 2 dziennie i duphaston 2 dziennie. W maju mam mieeć jedne z nich odstawione,ale jak wszystko będzie wporządku

reklama
seleminka powodzenia!!! wszystko na pewno bedzie oki:-)

ja dziewczynki jestem u rodziców,praktycznie cały czas leze, wybralismy sie tylko dzis autem nad morze ale na 10 minut i ledwo zyje...
brzuch mi rosnie az mnie skóra boli i swędzi;-)
apetyt wraca bo jak zobaczylam te przysmaki to sie najadlam za dwoje:-) w końcu:-)

Do góry