reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Edytko mamusia pozdrowiona :tak: powiedziala ze to bardzo mile :zawstydzona/y:
a moja twarzyczka.. hm.... chyba przesadzilam z zabiegami bo jakies czerwone krosteczki wyskoczyly :wściekła/y::szok::baffled::sorry2:

reklama
a mój poszedł na nocke:-(
no ale mam Luckiego co prawda nie spi juz z nami w łózku ale od kiedy jest jest weselej w domu i ja sie mniej boje sama w domu na noc

Aga nie poddawaj się bardzo cię proszę, czasem beznadziejne sytuacje bardzo dobrze się kończą
Wiem, ze łatwo tak jest mówić ale ja naprawdę w to wierzę

Wróbelku Asiu daj koniecznie znać co i jak...trzymajcie się ..

Ola Iza pięknie - praca idzie pełną parą! I dobrze. Miłych snów.

Agatko cieszę się że jesteś. wielki urodzinowy buziak dla Ciebie.

Kusicielko... tulę i wierzę...

Witam wieczorkiem.
Aguś AJ, to co miałam Ci napisać , napisałam, brakuje mi słów, pozostała wiara.
Niusi@, zdjątka nie mam. Idę na USG 11 maja, może wyproszę jakieś, mam tez płytkę, może nagrają mi wszystko.
Niestety dopadaja mnie koszmary finiszu. Sni mi się Magdusia, chcę aby była zdrowa!
Wybaczcie. Dobrze,że jesteście.

reklama
Dobranoc Agatko..

Andzi koszmary... chyba to normalne na tym etapie ciąży?Poprawcie mnie brzuchatki jeśli kłamię?

Chyba i ja zmykam spać. Nawał informacji dzisiaj..
WYbaczcie

Nie poodpisuje wszystkim

Dobranoc jeśli ta noc moze być dobra

Do góry