ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
karola to trzymam kciuki &&&&&&&&&
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
nie dziękuję:-):-):-) ja też trzymam mocno kciuki żebyście i wy zaczęły staranka jak najszybciej i żeby udało się zafasolkować szybciutko:-)karola to trzymam kciuki &&&&&&&&&
Na pewno dostaniecie zielone światełkoJa właśnie dziś dostałam druga @. Po ide do ginka zobaczyć czy wszystko się powchłaniało. Ide do nowego ginka, jeżeli powie że wszystko dobrze i da zgode to zaczynamy przyjemności z M, zakończone mam nadzieję fasolką. :-)
Trzymam kciuki żeby teraz też się udało za pierwszym razem ;-);-)Ja mam nadzieję że uda nam sie jak najszybciej zajść w ciążę:-):-):-) przed poronieniem udało nam się za pierwszym razem:-):-) chciałabym bardzo żeby i tym razem tak było:-):-):-)
:-):-):-):-) ja 22 maja powinnam dostać 3 @ i mam nadzieję że nie dostanę:-):-):-) dziwi mnie tylko że lekarka dała mi duphaston a tak naprawde to nie wiadomo czy uda nam się zajść w tym miesiącu a dostałam tylko pastylki na ten miesiąc???no to my też nie dziekujemy :-) :-) :-)
Ja nie wiem jak Ci lekarze robią. ZA nimi nie trafisz. Ja dostałam duphastom żeby mi pękł pęcherzyk, bo osiągnął tragiczny rozmiar.:-):-):-):-) ja 22 maja powinnam dostać 3 @ i mam nadzieję że nie dostanę:-):-):-) dziwi mnie tylko że lekarka dała mi duphaston a tak naprawde to nie wiadomo czy uda nam się zajść w tym miesiącu a dostałam tylko pastylki na ten miesiąc???