reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Emy jakby co oferta nadal aktualna życzę Tobie siły do przetrwania tego wszystkiego.
Wróbelku ja również trzymam kciuki a maluszek niech jeszcze trochę poczeka
Syla dobrze że to był jednorazowy incydent i żeby się więcej nie przytrafił
Pixellko wyglądasz cudnie
Aga ir ciąża Tobie służy a brzusio super rośnie, świetnie że Twoi rodzice przyjęli wiadomość tak spokojnie na pewno Tobie ulżyło że w koncu wiedzą
Przyszła mamusiu trzymam kciuki za II
Byłam jak już pisałam wcześniej z Julią u lekarza ale jest w miarę ok ma kropelki na katar który zaczyna jej w końcu schodzić z zatkanego noska a dzisiaj znalazłam jej pierwszy ząbek i jak się okazuje to wszystko jest powiazane złapała bakteryjną infekcję z powodu osłabionego organizmu przez ząbki.
Pozdrawiam serdecznie, trzymam kciuki za Edytkę i jej "dwa serduszka"

reklama
Magdalenko hehehhehe no i dobrze:-D powiedzialas ,ze dwa masz racje hihi i oby tak dalej:)
Agniesiu witaj:)

Pixelka i Ania sliczne brzuszki

Poczytałam, nadrobiłam i czas do łóżeczka.
Wróbelku, uważaj na siebie, czym dłużej 2 w 1 tym lepiej.
Aguś AJ, pewnie,że pamiętam.
Martuś, mam nadzieję,że mój tez zapisałaś?:-)
Pixelko, sliczny brzusio, Aguś Irl, Twój również, rzeczywiście nabiera mocy.Super.
Zmykam spać, dobrej nocy wszystkim.

Witajcie!!mnie dopadł dziś jakiś niepokój:no::no:taki dziwny strach i przypomina mi sie to co się stało i tak sie zaczynam bać o moją kruszynkę:no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no:ale mam nadzieję,że bedzie wszystko ok!! moj Aniołek Grzesiu 23tc
[*]21.08.2008

a ja nadal spac nie moge...jejku jak na speedzie:baffled:
Selenko zapisalam i bardzo dziekuje:).
MG nie denerwuj sie,nerwy sa najgorszym doradca kobiety w ciazy ah ale sama wiem ,ze nie zawsze udaje sie zachowac zimna krew.To oczywiste,ze sie boisz,kazda z nas ma w sobie takie chwile wiec sie nie martw tym,postaraj sie myslec o kruszynce i nie zadreczac sie.

a to my z niedzieli...
Ślicznie wyglądasz :tak::tak:

cześć dziewczyny mam wiadomość od wróbelka
"Leżę w szpitalu bo cały czas mam skurcze i znów szyjka mi się skróciła. na razie mam zastrzyki na rozwój płucek i kroplówkę na podtrzymanie. nie wiem kiedy i czy w ogóle mnie wypuszczą. to już 32 tydzień ale na szczęście jest o jakieś 3 tygodnie do przodu w rozwoju."
Trzymaj się skarbie.

EDYTKA NAPISALA MI W ESKU WIADOMOSC DO WAS
NIE MA CHWILI BYM O WAS NIE POMYSLALA...BYM O WAS SIE NIE POMODLILA...TESKNIE ZA WAMI.
Edytko my też tęsknimy.

a jak ja się czuję, chciałabym powiedzieć że nie najgorzej, nikomu nie polecam w kazdym razie
Będzie dobrze.

Uciekam do łóżeczka..Sądna noc..i poranek..Trzymajcie kciuki..
Już trzymam ;-)

witam się tylko....zaznaczając ze zyje....
Pozdrawiam Was i dziękuje za pamięc.
Przytulam mocno.

Witajcie!!mnie dopadł dziś jakiś niepokój:no::no:
Postaraj się tak nie denerwować, będzie dobrze.

Staram się ale tyle się złego dzieje dziś znowu stała sie tragedia...szwagierka starciła coreczke w 36tc:no::no::no:a ja sie tak popłakałam bo mi sie poprzypominało jak jak cierpiałam i ten ból pozostanie na zawsze!!tak sie boje bo moją córeczke!!!!!!!a czy niskie ciśnienie w ciąży jest bezpieczne??ja mialam dziś 95/56 aniołek 23tc
[*]21.08.2008

reklama
Kingus a Ty spac nie mozesz?
MG lepsze niskie niz wysokie,mi natomiast cisnienie galopuje do gory ehh.Czemu stracila szwagierka coreczke?zdawaloby sie,ze 36 tydz to juz"bezpieczny"

Do góry