reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

marta moze gdzies okolo 33 tygodnia mi powiedza kto tam mieszka:)albo i nie:) zobaczymy:) jak na razie to niby tak sie ulozylo ze nie widzieli:)moze to i dobrze:) bedzie niespodzianka:) zreszta do konca blizej niz dalej i juz jakos nie ma to wiekszego znaczenia:) byle zdrowe i donoszone:) a potem sie okaze kto to:)

reklama
ja dobrze sie czuje:)
nie leze co prawda tyle ile mi kazali ale jak jest ok to nie ma sie czym martwic:) skurczy nie ma wiec to najwazniejsze:) nie chodze za duzo w porownaniu do tego ile lazilam nie dzwigam oszczedzam sie ale jestem jak najbardziej na chodzie:)

Agusiu no i super.
Gloria robilam progesteron czesto ale teraz nie pamietam dokladnie kiedy to bylo,w sumie na wyniku mialam normy na wszystkie fazy,spytaj w laboratorium a czy ma jakis zwiazek z endo to tez nie mam pojecia.Gin powie Ci na usg jakie jest endo wiec sie nie martw:).Uciekam dziewczynki paa

ola81, ona26 dziękuję bardzo, mam nadzieję, że w końcu dostanę, dziś jeszcze na wszelki wypadek zrobiłam test i wyszedł negatywny, więc czekam na @ z niecierpliwością, bo to już druga, to potem jeszcze jedna i do dzieła stworzenia :-):cool2: tylko czy ja pamietam, jak to sie wszystko liczy.... :baffled: tu tyle dnie po, ale śluz to taki, a w ogóle to.... szok. :szok:

Ona26 nie biore zadnych takich lekow.Tu w ogole jest jakos inaczej niz w Polsce i moze lekarze zapisuja w wyjatkowych przypadkach...Sama nie wiem.Pierwsza wizyte u ginekologa mialam 28 kwietnia i od razu powiedzialam,ze ostatnia ciaze poronilam i zapytalam o tego rodzaju tabletki i nie dostalam...
Na razie jest w miare ok i mam nadzieje,ze dalej tak pozostanie.

reklama
hej
melduje sie że zyjemy ale jakos psychicznie nie daje rady tu wchodzic:-( taki mam etap ciązy ze boje sie kazdego dnia a jak widze jakąs nową aniołkową mamusie to serce mi sie kraja i mam koszmary:-( przepraszam za mój egoizm ale po prostu nie daje rady...
dzis pojechalismy do lekarza bo przez wekend męczyly mnie twardnienia brzucha, strasznie bolały żebra i kiepsko sie czulam, zwiększyl mi fenoterol no i takie tam a poza tym szyjka trzyma, mala lezy główką u góry i śmiga mi po pęcherzu nóżkami.
1 czerwca ide do szpitala na ktg, usg, krzywą cukrową i inne badanka związane z nerkami.a tymczasem dalej lezymy i aby dtrwac bez stresu do 1 czerwca.
buziam was wszystkie

Do góry