reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hej jak tam Kinia sie czuję??? I jej mama oczywiście :-)
Kinia się wierci i buszuje w brzuszku :-D:-D:-D:-D:-D
Jak się rękę położy na brzuchu to czuć, że tam coś się rusza ;-) oczywiście mój M nie czuje. On kładzie i już by chciał poczuć a czasem trzeba chwilkę poczekać:tak::tak:
Ja też się czuje dobrze odpukać :-)

A Wy kiedy zaczynacie staranka?

No narazie to czekam aż się skończy ta Cholernie dłuuuuuuuuuuga @. I później może pomału zaczniemy....;-):tak:
A Kinia to rewelacja że daję tak znać o sobie. Naprawde bardzo się cieszę że taka żywa jest i nie musisz się martwić. A i M widzę zafascynowany. Super:tak::-D:-D:-D

No narazie to czekam aż się skończy ta Cholernie dłuuuuuuuuuuga @. I później może pomału zaczniemy....;-):tak:
A Kinia to rewelacja że daję tak znać o sobie. Naprawde bardzo się cieszę że taka żywa jest i nie musisz się martwić. A i M widzę zafascynowany. Super:tak::-D:-D:-D
Bardzo się cieszę;-) Ja pamiętam jak nie mogłam się pierwszej @ doczekać ;-)
M rzeczywiście szczęśliwy, kiedyś mi nawet podziękował, że mimo strachu itp. chciałam jeszcze raz spróbować "zajść w ciąże".

Wiesz co bardzo dużo daje kobiecie jakies takie wsparcie męża. Bo tak to jest ciężko.
No ale Wy kochani to już macie z górki. I to się liczy :-)

Wiesz co bardzo dużo daje kobiecie jakies takie wsparcie męża. Bo tak to jest ciężko.
No ale Wy kochani to już macie z górki. I to się liczy :-)
Dokładnie na początku było ciężko ale ta cała sytuacja bardzo Nas do siebie zbliżyła.
Niby już prawie połowa a strach ciągle jest:zawstydzona/y: ale staram się cieszyć każdym dniem
jejku jaki ja mam dziś paskudny humor jak pogoda za oknem
i jeszcze ta @ a raczej jej brak
chyba druga kawa się przyda
A co się stało?
U mnie jest 20 stopni ale jakoś tak duszno i chyba będzie padać.

KINGUŚ u mnie szaro buro i duszno za oknem i chyba zaraz jakaś burza przejdzie

a szlag mnie trafia bo czekam na pierwszą @ już osiem dni i nic nawet malutkich oznak pojawienia się i troche się denerwuje

KINGUŚ u mnie szaro buro i duszno za oknem i chyba zaraz jakaś burza przejdzie

a szlag mnie trafia bo czekam na pierwszą @ już osiem dni i nic nawet malutkich oznak pojawienia się i troche się denerwuje
U nas pewnie też.
Ja to nawet poleciałam do ginki bo nie mogłam się doczekać na pierwszą @ chciałam żeby mi dała coś na wywołanie ale kazała czekać.
Zobaczysz przyjdzie już nie długo:tak::tak:

reklama
Do góry