iwcia1234
Natalka jest juz z nami:*
dziewczyny przetłumaczyłam."DOCZESNA I ŁOŻYSO MARWICZA I ROPIEJĄCA.ENDOMETRIUM W FAZIE NADMIERNEGO WYDZIELANIA". TYLKO ZE PRZETŁUMACZYŁAM TO A I TAK NIC NIE WIEM....;-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przypuszczam, że po wcześniejszych przeżyciach trudno jest nie świrować w kolejnej ciąży kiedy cokolwiek odbiega od "normy".Czuję się średnio -w sobotę prawie ześwirowałam bo mdłości przeszły i piersi przestały mnie boleć ale wizja wizyty we wtorek sprawiła że nie poleciałam na pogotowie -co by to zmieniło... ale już w niedzielę prawie żołądek wyplułam![]()
My właśnie wróciliśmy z Polski niecałe 4 miesiące temu, więc pewnie co najmniej do lata przyszłego roku tam się nie wybierzemy :-( Tak to jest jak się ma tylko 2 tygodnie urlopu na rok :-( [/QUOTE]Aneczka77 ja wiem że za granicą jest ciężko bo to zawsze obcy kraj -możesz poszukać tam tych badań albo zrobić przy okazji w Polsce -kiedyś przecież przylecisz :-) choć mam nadzieję że wtedy już nie będą Ci potrzebne takie badania;-)
Karola, oby jak najszybciej opuściły Cię te mdłości. Chociaż z drugiej strony przynajmniej wiesz, że wszystko jest OK, a jak mdłości Cie opuszczą to będziesz panikowała, że coś jest nie tak...witajcie kochane i znowu nowy tydzień się zaczął.ja dzisiaj czuje się tak sobie ale mam nadzieję że mdłości nie długo przejdą :-):-).
Wiem co to znaczy tyle okien myć.....Zapomniałam się pochwalić, że w piątek udało mi się umyć 7 okienZ drugiej strony to tylko 7, bo to oznacza, że jeszcze nie wszystkie okna na parterze są umyte i jeszcze cała góra została...
Fajnie mieć duży dom, ale to faktczynie jest dużo sprzątania.
Oj ja też znam ten ból.Zapomniałam się pochwalić, że w piątek udało mi się umyć 7 okienZ drugiej strony to tylko 7, bo to oznacza, że jeszcze nie wszystkie okna na parterze są umyte i jeszcze cała góra została...
Fajnie mieć duży dom, ale to faktczynie jest dużo sprzątania.
Witamdziewczyny przetłumaczyłam."DOCZESNA I ŁOŻYSO MARWICZA I ROPIEJĄCA.ENDOMETRIUM W FAZIE NADMIERNEGO WYDZIELANIA". TYLKO ZE PRZETŁUMACZYŁAM TO A I TAK NIC NIE WIEM....;-(
a mój gin, jak zobaczył, że maluszkom przestały bic serduszka, powiedział, żeby zaprzestać brać folik. Teraz od wizyty kazał brać feminatal, bo lepiej przyswaja folian i ma w sobie różne potrzebne witaminy.