reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

igusiad co tam u Ciebie? dietka jest?Chyba koleżanka już nie taka bliska co?Najwicej zawsze mają do powiedzenia ci co nie przeżyli.

reklama
Jestem spokojna, wyjasniam swoje stanowisko. Chcialabym wiedziec dlaczego najpierw na "staraczkach" byly zachwyty i gratki, a kiedy doszlo do poronienia, gdzie indziej dziewczyny pojechaly po Marcepanku jak po lysym koniu - ze ma znaczna niedowage, ze ciaza po ciazy, ze to poronienie to w sumie sama sobie zawdziecza. Chce zrozumiec, jednoczesnie upieram sie przy jakiejs empatii wobec matki ktora przed chwila stracila dwoje dzieci.

kłaczku ja do tej pory jestem w szoku, ona zawiozła mnie do szpitala, sama miła ryzyko nie zajścia w drugą ciąże, a bardzo jej pragnęła. Jej kuzynka jest po dwóch poronieniach i niby mówiła o niej ale mnie to uraziło. Powiedziała, że nie rozumie jak można rozpaczać po tak młodej ciąży przecież to jeszcze NIE JEST DZIECKO, a co mają powiedzieć te co tracą w 9 miesiącu, Że to jet zwracanie na siebie uwagi, bo przecież jeszcze nie czuje się że jest się w ciąży, Że zupełnie nie rozumie dlaczego mnie to rusza, że mam w wypisie napisane resztki po poronieniu ( a jak przyjechałam to serduszko biło to jakie to były resztki!!!!!!!) i tak w skrócie co usłyszłam

anulka dietka jest:) już prawie 2 kilo:) ale kusi mnie kusi żeby zgrzeszyć heheh, powiem Ci, że to już chyba znajoma, Jak można kogoś tak ranić, niech swoje myśli zachowa dla siebie

Ostatnia edycja:
Kochane,

u mnie dzisiaj mega dół, w pracy zapierdziel, już zcasami nie wiem jak się nazywam, a bezmyslność naszych pracowników rozkłada mnie na łoptaki. Teraz w końcu się zmobilizowałam i troszkę ogarnęłam mieszkanko no i czytam i ryczę. Jest mi źle, smutno i nie mam nawet do kogo się przytulić, a mąż dopiero w piątek późnym wieczorem wróci. Tochyba to jutrzejsze święto i do tego miesiąc od śmierci mojej kochanej Babci:(

Wszystkiego najlepszego Kochane z okazji naszego jutrzejszego święta. Przytulam Was mocno i światełka dla naszych kochanych Aniołków.

idusiad dla mnie od chwili poczęcia to właśnie dziecko! przepraszam ale głupiutka ta koleżanka i tyle.
Już 2 kilo? Jezu ty nie przesadzaj za bardzo co:-D

głupiutka to mało powiedziane, zawsze na początku diety to woda z organizmu uchodzi, a jem dużo, ale to co mogę:)

Igusiad, jej sie jeden tekst nalezal: "Stracilas kiedys ciaze? Nie? To g... wiesz." Dziwne troche bo z tego co piszesz jest matka - nie czula sie nia od pierwszych dni?? Natomiast co do wczesnej i pozniejszej ciazy... Ja sama mowie ze mam szczescie, ze to wczesna ciaza, ze w porownaniu z tymi ktore czuly juz ruchy dziecka, ktore rodzily wiedzac, ze rodza dziecko martwe, albo z tymi ktore szly do szpitala szczesliwe, rodzac donoszone dziecko, a wracaly w zalobie... Ja jestem szczesciara. Moze to tylko taka samoobrona za pomoca "skali bolu", ale dziala. dziecko ktore stracilam bylo dla mnie dzieckiem od momentu kiedy dowiedzialam sie o ciazy, ale... Jakos mi latwiej myslec w ten sposob.
Anulka, co to za dietka? Przerabiasz dziewczyny na szkieletory??

reklama
Do góry