reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam dziewczyny
Moj komputer wreszcie zrobiony,chociaz cos mi sie jeszcze nie podoba,ale przynajmniej dziala.
Ja dzis robilam sobie morfologie i mocz,jutro jade do gina,wiec i tak pewnie kazalby to zrobic,jutro odbiore i prosto do lekarza.Kurcze jeszcze nie wierze w te dwie kreseczki.Troche dziwnie sie czuje,czasami brzuch boli jak na @,biegam siku co godzina i sprawdzam,czy tam aby wszystko w porzadku.Boje sie krwawienia,ciagle mysle o tym co stalo sie w pazdzierniku.Takze trzymajcie kciuki kochane za moja jutrzejsza wizyte,modle sie,zeby wszystko bylo ok.Jak wroce to podziele sie wiadomosciami.:-)

Hona- kciuki zaciśnięte&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
na pewno wszystko będzie w porządku , a my już na ścianach mamy kafelki teraz pan od remontu kończy kłaść na podłodze już wszystko nabiera kształtów:)

Lena, co za matolki, teraz natomiast kaza ci czekac zamiast wzywac cie natychmiast, co to za chory system??Przynajmniej nie zagraza dziecku, to juz dobrz nowina!

Hona kciuki!!!! musi byc dobrze!!

Kobietka, u mnie tez remont, w sensie malowanie calego mieszkania, bo musimy je zdac czyste i odnowione. Jak na razie moj M z tesciem maluja sypialnie. Syf w domu jak ch*****, bo ja pakuje wszystko do pudel. Miazga!! Jeszcze musze isc do pracy za chwile :(

Gatto- wyobrażam sobie jaki musisz mieć bałagan ,mam nadzieję ,że szybko się uwiniecie , nam braknie kafelków musimy dokupić szkoda ,że nigdzie nie mają na sztuki:dry:
M już wrócił zjedliśmy obiadek ,a teraz idę z mamą obejrzeć baterie do kuchni.

[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]Lena trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze z dzidzią.

Hona gratuluje i życzę nudnej i bezstresowej ciąży

Byłam u gp. Polka, bardzo fajna i konkretna babka. Dzwoniła do early pregnancy unit i na scan jest za wcześnie, niewiele zobaczą. Jutro mam zrobić betę i powtórzyć w poniedziałek. Jeśli beta będzie przyrastać to będę mieć scan za tydzień. I oto mi chodziło :)
brzuch pobolewa, ale juz bez skurczy, krwawie przy wstawaniu z łóżka, ale jest juz tego mniej. Staram sie myśleć pozytywnie i wierze, ze moje maleństwo jeszcze żyje.
[/FONT]

Na sztuki płytki sprzedają w casto**mie, ale tam mają kiepski wybór:dry:za to można zwrócić jak się za dużo kupiło. mi kiedyś brakowało kilka płytek dosłownie 2 lub 3, pojechałam dokupić, a tam fajna pani kupowała takie same płytki. Okazało się, ze nie potrzebuje całego pudełka i mi odsprzedała te 3 płytki:-)

reklama
Ja za Ciebie tez Zjola. Co do plamień. U mnie tez zwiastowaly @ ale tym razem był wyjątek. 2dni przed plamienia a po kilku dniach II kreski. I tego ci życzę

Do góry