enya wiem ze latwo sie mowi ale nie poddawaj sie ja wierze ze bedzie ok...wiem ze juz duzo przeszlas i z calego serca zycze aby wtorkowa wizyta byla jedna z tych wspanialych wizyt (na ktora kazda mama czeka), ktorej nigdy nie zapomnisz a serduszko zrobi puk! puk! Moze ten lekarz rzeczywiście za krotko cie badal? Trzymam mocno kciuki za ciebie i maluszka...baaaaardzo mocno kochana &&&&& a na ktora godz masz wizyte?
Magda trzymam kciuki &&& zeby decyzja w sprawie pracy byla pozytywna

i najwazniejsze ze pracowalabys tam gdzie chcesz to juz duzy plus do sukcesu...jesli praca jest wymarzona to i zycie jest szczesliwe.
Malgonia super ze wyniki sa dobre, ciesze sie bardzo

i oby tak dalej do przodu
Kobietka podziwiam zaciecia na brzuszki ja nie dalabym rady za leniwa jestem zeby samemu robic, ja musze miec kogos kto nade mna stoi i krzyczy raz, dwa, raz, dwa...hihi dobrze ze istnieje cos takiego jak fitness i power bike
A ja w koncu doczekalam sie 2 tygodniowego urlopu :-) i mam zamiar ostro poleniuchowac...za oknem brrrr zimno i nic mi sie niechce

w sumie to dzisiaj powinnam dostac @ i jeszcze jej nie ma ;-) ale nie nastawiam sie na ciaze bo w poniedzialek beta byla 0,1 wiec sie nie udalo. Zobaczymy moze jutro przyjdzie, jesli nie to nie wiem co jest grane. A juz sie cieszylam ze 2 cykl bede miala regularny bo pierwszy spoznil sie tylko 2 dni wiec nie tak zle, moze teraz tez sie spozni o 2 dni...bo cycki nadal bola i brzusio troszeczke ;-)