Asiu oby te skurcze minely..do terminu jeszcze troszke zostalo,wiec niech maluszek posiedzi wbrzuszku
&&&&&
Mummy irl.pln.,u nas nie ma polskich lekarzy,a ci tutejsi tyle wolaja :-(,w Dublinie mam taniej,ale doliczyc dojazd itd to wyjdize prawie tyle samo
ale jak nic zlego nie dzieje sie,(ufff) to nie mam cisnienia,aby isc prywatnie..tutaj dobrze sie mna zajmuja,wiec jestem spokojna..wiadomo,gdyby cos sie dzialo to kasa nie m znaczenia,ale tak..;-)
a ty kochana na razie odpusc sobie ten seks..na pewno nie jest latwo,ale pomecz sie troche..dla dobra dziecka..
dziwne ,ze tak cala ciaze krwawisz a oni z tym nic nie robia..
&&&&&Mummy irl.pln.,u nas nie ma polskich lekarzy,a ci tutejsi tyle wolaja :-(,w Dublinie mam taniej,ale doliczyc dojazd itd to wyjdize prawie tyle samo

ale jak nic zlego nie dzieje sie,(ufff) to nie mam cisnienia,aby isc prywatnie..tutaj dobrze sie mna zajmuja,wiec jestem spokojna..wiadomo,gdyby cos sie dzialo to kasa nie m znaczenia,ale tak..;-)
a ty kochana na razie odpusc sobie ten seks..na pewno nie jest latwo,ale pomecz sie troche..dla dobra dziecka..
dziwne ,ze tak cala ciaze krwawisz a oni z tym nic nie robia..

Tam jest tak goraco ze wyrobic nie idzie, ja prawie wogole nie spalam, po pierwsze z przejecia a po drugie normalnie mam temperature cos kolo 20 stopni w domu a nie 25
.