• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny,

co do moczu to ja tez bralam urosept. On jest zupelnie bezpieczny. To ziolka. Co do zurawiny to nie ma co jesc suszonej bo ona ma bardzo duzo cukru. Lepiej kupic taki sok do rozcienczania w wodzie. Tylko
uwazajcie zeby tego za duzo nie wypic! Ma zurawina zdaje sie wlasciwosci zmiany ph moczu. Ja za duzo wypilam i strasznie mnie bolalo jak przy ostrym zapaleniu drog moczowych.

reklama
Czesc Dziewczyny,

Zaczelam zakupy kosmetykow dla malej. :-) Ma juz chusteczki nawilzane i kremiki do pupci. Kupilam tez specjalna wode do mycia twarzy. Zastanawiam sie teraz nad plynem do mycia. Kupic cos juz teraz ,czy poczekac az sie mala urodzi i dostosowac produt do rodzaju skory? Jak sadzicie?

Milej niedzieli Dziwczyny!!!

Sylwia, co prawda nie mam doświadczenia z zapalenie pęcherza w ciąży, ale samo zapalenie przechodziłam i to nie raz,
czy nie dwadzieścia. Sok z żurawiny 100% to naprawdę dobry środek i naturalny. Ja piłam jeszcze wit c 1000 mg,
ale może lemoniadka wystarczy do zakwaszenia.

Wczoraj pocieszyłam się, że nic mnie nie boli. Że nie odczuwam jajników. No i właśnie. Pocieszyłam się.
Dzisiaj bolą. Dają się we znaki. Matko, jak ja się boję hiperki. Oby jej nie było!!!

Życzę Wam miłej niedzieli

Lawendowy Sen a kiedy masz podglądanko?

Aga ja kupiłam na razie żel do mycia ciała i włosów z Linomag, także puder i oliwkę tej firmy, krem Oilatum Baby, mam też sudocrem. Pewnie jeszcze nakupuje do czasu urodzenia bąbli ;-)

dziewczyny współczuje kłopotów z pęcherzem, ja miałam ale kilka lat temu, pamiętam, bo akurat wybraliśmy się na nasz pierwszy urlop z meżem, a tam była chłodna woda do kąpieli no się przeziębiłam. Pomogły mi i to w trybie natychmiastowym takie saszetki z żurawiny, już po pierwszej była ulga.

Lawendowy... Wierze, ze nie chcesz.
Ja sobie juz obiecalam, ze jak mi przyjdzie jeszcze raz do stymulki podchodzic to juz sie nie zgodze na swiezaki. Odczekam z miesiac i zrobie crio. 3 hipery bym juz nie dala rady przejsc... Zwlaszcza takiej drugiej 4-miesiecznej.
Ale i tak najwazniejsze to w ciazy byc! Z hiperka tez dasz rade. Jesli ja dalam to ty masz nie dac?

a o czym my tu w ogole gadamy ;) nie masz jej i mysl ze nie bedziesz!!!

sylwia ja miałam jeszcze gorsze wyniki moczu...I tez byłam przerażona...przez tydzien jadlam zurawinę, piłam sok...powtórzyłam badania I było wszystko w normie:) być moze tez zanieczyściła Ci się jakoś próbka...ja bym na Twoim miejscu powtórzyła badania przed wzięciem anty...

A I muszę się pochwalic..w związku z tym, że będzie prawdopodobnie córeczka, zaszalaklam dzisiaj z zakupami..za całość dałam 38zł...nie mogłam nie kupic...zakochałam sie w tej sukieneczce w myszkę miki I bucikach:):) mam tylko nadzieje ze jutro ginka potwierdzi dziewczynke:):)
Zobacz załącznik 576806Zobacz załącznik 576807Zobacz załącznik 576808Zobacz załącznik 576809Zobacz załącznik 576810Zobacz załącznik 576811

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry