• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Gotadora - wielkie gratulacje, dla Ciebie i maluchów:) dobrze ze są już na świecie:)

Aleksandretta - witamy i cieszymy sie z nowych szczęśliwych mam:) i dziękuje za pocieszenie odnośnie krwawienie, u mnie niestety to stało sie już cztery razy w odstępach kilkudniowych a lekarz nie zna przyczyn. Mam miesniaka i dodatkowo na ostatnim USG pojawiła sie jakaś torbiel, może to one coś tu mieszają. Ale staram sie zachowywać zimna krew i myśleć pozytywnie:)

W październiku mamy wysyp. Teraz wasza kolej Sony, Oskaa, Milagros, Agapl i Gosia. Jak Wasze samopoczucia? Stresik jest?
Ja mam cesarke gdzieś 21 lub 22 dokładnie dowiem sie w czwartek raczej szybciej nic sie nie wydaży bo szyjka jest 6,2 cm wiec czekam spokojnie gorzej bedzie dzień przed:-) a ty sie nie stresuj bo pewnie wszystko bedzie w terminie :-)

Ostatnia edycja:
malinuś ja już się nie mogę doczekać mojego synusia :-)

Jestem po wizycie I... Mały się obrócił!!! :-) Wszystko ok :-) Waga 3282, ale dr mówi, ze raczej 3000 i do porodu powinno być 3300 :-) I to mnie cieszy :tak: Ktg książkowe i nic się nie dzieje. Czekamy...
Kolejne ktg za tydzień.

Aleksandretta- witam nową Mamusie :-), tak jak pisała Lawendowy podaj na kiedy masz termin to dopisze Cie do naszej listy :happy2:

PAŹDZIERNIK

1. SONY (18 październik) – syn Paweł

2. GOSIA_1983 (21/22 październik - cc) – córka Milena
3. OSKAA (22 październik) – syn Adrian
4. MILAGROS (23 październik - cc) – córka Zosia
5. AGAPL (26 październik) – córka Victoria

LISTOPAD

6. AVOCADO (24 listopad) – córka
7. HOLA (27 listopad) – syn Karol

GRUDZIEŃ

8. MALINUŚ (13 grudzień) – córka Marcelka
9. MARTKA (18-20 grudzień) – syn Eryk

STYCZEŃ

10. IKASIA (18 styczeń 2014) - syn Tymon
11. MEMORIES (25 styczeń 2014) - syn

LUTY

12. DARII (2 luty 2014) - córka Julia

MARZEC

13. MajaSauer ( 6 marzec 2014) - syn Maksymilian
14. SYLWIA1985 ( 15 marzec 2014) - prawdopodobnie syn

KWIECIEŃ
15. MAZANKA (26 kwiecień 2014)

16. LAWENDOWY SEN (12 maj 2014)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Po raz pierwszy od ostatniego wpisu wpadłam, żeby zobaczyć, co słychać, a tu takie wieści :)

GOTADORA, GRATULUJĘ DWÓCH SKARBÓW NA ŚWIECIE!

Jak patrzę na suwaczki Sony, Gosi, Oski, Milagors i Agipl to aż nie mogę uwierzyć, że to już! Życzę Wam szczęśliwych rozwiązań, a dziewczynom w dalszej kolejności życzę spokojnego przebiegu ciąży :) Tyle naszych wyczekanych dzieci już jest na świecie, i tyle jeszcze się urodzi.
Ja na razie próbuję ogarnąć życie z nowym trybem, głównie nocnym, który daje się we znaki, ale to stały element macierzyństwa, czegóż się nie przejdzie dla naszych kruszynek... W dzień trzeba normalnie funkcjonować, na razie udaje się z lepszym lub gorszym skutkiem, ale w końcu znajdę jakąś metodę. Na razie karmię piersią i dokarmiam butelką, na pewno na samej butelce byłoby łatwiej, bo można się w nocy zmieniać z mężem ze wstawaniem, ale dopóki Maleńka chce jeszcze ssać pierś to chcę to utrzymać.
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i będę się odzywać, częściej lub rzadziej w miarę swoich sił.

hejka. Wczoraj padlam i przed 8 juz bylam w łóżku. Na szczescie po ostatniej nocy, ta byla w miare znosna. Tylko teraz spac nie moge. Osska gratuluje udanej wizyty, mnie tez dr zaznaczyla ze mlody moze byc mniejszy niz usg pokazuje. Super ze sie obrócił o ile pamietam to chcialas sn? I wiecie co, z moim chlopem to juz sie nie da wytrzymać, co chwile sie pyta czy juz rodze...:wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry