reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Lolitka ciesz sie, ze objawów brak..u mnie od wczoraj pojawily sie pawiki blee ledwo zyje...do tego ryk na koncu nosa z byle powodu..

reklama
Asiiek właśnie miałam sie ciebie pytac jak się czujesz,ale piszesz,ze masz przykre doleglowości:-(bidulka ty jedna,ale dasz rade,wytrzymasz,a potem poczujesz się lepiej:-)

no ja sie nie ciesze ze braku dolegliwosci ale chyba wiem z czego to wynika. beta ma wplyw na objawy a ja ta bete mam na bardzo niskiem poziomie. wlasnie odebralam wyniki i w 6 tygodniu i 5 dniu beta jest 6500. to nisko i sie boje no ale coz - czekamy do nastenego usg bo usg wazniejsze niz beta... choc niska beta zwieksza ryzyko poronienia. ech - kiedy ja w koncu spokoju troche bede miala

Lolitko nie chce cię martwic,ale zawsze bedzie jakis niepokoj o fasolke:-(Ja cały 1 trymestr chodziłam spieta i zdenerwowana,ze z maluszkiem jest cos nie tak,ze dojdzie do poronienia,wizyty mialam co 3 tyg,wiec zyłam od wizyty do wizyty.Teraz juz sie troszke uspokoiłam,ale nadal sie martwie o moja kruszynke,mimo że nie ma zagrozenia,szyjka ma dł 4 cm i jest zamknieta,ale niepokój jest.Lolitko a ty chodzisz do pracy? bo ja od poczatku siedze w domu i nie żauje,1 trymestr wylegiwalam sie na kanapce,wstawałam,zeby ugotowac obiad czy dac kotom jesc.Nie przemeczalam sie,odpoczywalam ile wlezie i mysle,ze to mialo dobry wplyw na maluszka:-)
A bety juz później nie robilam,odpusciłam sobie

kasia
no mnie bete kazala lekarka zrobic bo tez bym jej sama nie robila. no i jak zrobilam to sie zmartwilam tym wynikiem bo taki niski w takim wieku ciazy....

no ja niby pracuje ale ja mam bardzo lekka prace i pracuje z domu wiec tez moge sie sporo wylegiwac...

Lolitko mimo wszystko nie martw sie na zapas,kiedy spotkasz sie z ta lekarka?Spytaj sie jej dlaczego tak jest,ale jak na razie nie stresuj sie niepotrzebnie,serduszko widziałas,wiec bądz dobrej mysli

kasia

no ja wiem czemu tak jest - mialam niski poziom startowy no i mam male przyrosty. niektore kobity tak maja.... i niby mam ten przyrost 100% co 3-4 dni to jednak chcialabym zeby bylo wiecej. te bety sie bardzo roznia, i ja sie niby nadal w normach mieszcze bo norma dla 6-7 tygodnia kiedy robilam test zaczyna sie od 4,000 jako niby prawidlowy (a u mnie bylo 6,500).

czy ktoras z was ma na sprzedaz Fragmin 5000 lub 2500? zostalo mi tylko 7 zastrzykow a chcialabym to brac do 10-11 tygodnia. lekarz tutaj wogole nie wie co to jest wiec mi nie przepisal.... dajcie znac pls

Ostatnia edycja:
reklama
lolitko teraz to już się zawsze będziesz stresować:):)...najpierw w ciąży , każdy dzień to wyczekiwanie i doszukiwanie objawów wszelkiego typu, a potem czy kupka prawidłowa czy wysypka przejdzie itp, itd....:)wiem po sobie, córa już 12 lat a ja ciągle mam stresy.....to już domena matek....

A co do Fragminu to napisze Ci na priv...

Do góry