Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dołącz na FB do grupy razem przez 9 miesięcy i macierzyństwo - osoby z nerwicą i depresją, dużo osób jest tam w podobnej sytuacjiHej dziewczyny. Z nerwica miałam spokój ładne parę lat. Niestety odezwała się teraz w 20 tc. Nie umiałam sobie poradzić i wzięłam 0,25 mg xanaxu. Martwię się o dziecko błagam o historie otuchy. Oczywiście wzięłam to jednorazowo...
Witam a czy miała pani problem z bezsennością ja druga dobę od brania leku nie mogę spaćPosłuchaj się twojego lekarza i bierz lekinie męcz się bo to jest gorsze dla dziecka niż te leki. Nie czytaj głupot w internecie. Jeśli lekarz powiedział żeby brać to on wie co mówi. Sama biore leki od początku drugiego trymestru (sertralina) i staram się normalnie funkcjonować bo tez było zle i wiem ze bez leków bym nie dała rady
O hej. A jesteś w ciąży?Hej. Podłańczam się pod pytanie. Ja biore clonazepam od 13 lat, ale nie regularnie.
Mam w piątek psychiatrę a dzisiaj ginekologa mimo, że nie wiem czy nie za wcześnie bo to początek 5 tygodnia tu wszyscy radzą zaczekać. Jeśli będę miała jakieś informacje z chęcią się podzielę.O hej. A jesteś w ciąży?