Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gosiu tez myślę że jest to spowodowane ciążą. ... i ogromnym stresem zwiazanym z narodzinami dziecka, ja podobnie jak ty obudzilam się przed 6 bo wiedziałam ze mój mąż lada moment wyjedzie. A o 7 sąsiadka zabierala mojego synka do przedszkola wiec musialam wstac i wszystko przygotować. Teraz udało mi się trochę zdrzemnąć. ...ale obudzilam się z walacym sercem, po validolu jest trochę lepiej. Czasami mam wrażenie ze głowa mi pęknie od nadmiaru emocji...żyję w ciągłym napięciu....co tu zrobić żeby trochę wyluzować?Hej justi! Myślę że nasze lęki są spotęgowane faktem że jesteśmy w ciąży i jesteśmy nie tylko odpowiedzialne za siebie ale też za tą małą istotkę w brzuchu. Przed ciążą też miewałam nerwy kłuło mnie serce ale piłam melisę i funkcjonowałam dalej. Dziś spało mi się nieźle ale obudziłam się o 5.30 przypomniałam że mąż idzie do pracy i moje dobre samopoczucie prysło. Już głupie myśli panika i przyspieszone tętno. Stwierdzam że jestem uzależniona id własnego męża. Tak sobie leżę i myślę jakie sobie zajęcie znaleźć żeby nie myśleć o najgorszym.