natalka_25
Sierpniowa mama'07
Lidzia napiszjaki to zasiłek ja tez niedam Patryka do żłobka a z rodziny to niema kto sie zajac pozatym chce byc z mały przynajmniej 1,5 roku ale zobaczymy czy sie uda

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

ta kwota to chyba 540zł brutto! ale jeśli dochód na osobe wynosi 540zł to nie wyobrazam sobie isć na wychowawczy i żyć z takich pieniędzy 
zresztą żłobki na dzień dzisiejszy to zupełnie inna bajka niż np. 20 lat temu. Ale to tylko moje zdanie

to by byla heca, chyba by mi ja oddali spowrotem po 2 dniach. No ale jak bym musiala to nie byloby wyjscia.

W każdym razie Bartkiem zajmuje się w tym czasie moja mama, która kocha wnuczka najbardziej na świecie i super sie nim opiekuje więc nie mam sie do czego doczepić. No ale wiadomo, że fajnie by było dłużej siedzieć z maluszkiem, bo wiadomo że mu z mamą najlepiej. Za to teraz staram się poza pracą spędzać jak najwiecej czasu z maluszkiem, bawić się z nim i wynagrodzić czas rozłąki... 

Tomola - ja bym powiedziala ze wrecz najgorszym
pierwszy raz spotkałam sie z takim stwierdzeniem?
nie wiem czy dobrze cie zrozumiałam?