Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a ja właśnie upiekłam biszkopt z jabłkami i zastanawiam się czy będzie nadawał się do jedzenia zawsze zastanawiam się czy ciasto się przepiekło bo nigdy nie umiem sprawdzić tego wykałaczką czyy innym diabłem czekam aż się wystudzi i zobaczę co to - odpukać
no i jeszcze cos przeczytałam a mianowicei że herbata malinowa powoduje rozluźnienie dna macicy aja wlewm w siebie jej hektolitry, jak jeszcze poczytam to się okaże że chleb i wodę można
Anik, ja w sprawie tej zupki pomidorowej Jak dlugo mozna przechowywac ten przecier z pomidorow. Bede chciala go wykorzystac wielokrotnie a nie wiem jak zabezpieczyc przed zepsuciem.
oj ja chyba cos nie trawie tego co jem za dobrze ,..... moze i od mojego przeziebienia mam bole brzucha nie wiem : gdy kaszle ruszam sie itd. boli mnie caly brzuch .. moze zjadlam cos niestrawnego .. dziwne bo bol zawsze pojawia sie wieczorami... :