reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

co na obiad.....?

Badaicka, no no, ale menu :tak::-):tak:

Bedytka, normalnie zazdroszcze ;-):-)

U nas dzisiaj rosól z grysikiem, marchewka, miechem i pietrucha zielona (plus moj ojciec jakies kluski na drugie na slodko ;-)).
Ja w pracy do 19:00, wiec sie uraczylam goracym kubkiem :-p

Jutro strogonow bedzie, bo dzisiaj wieczorem bede robic na jutrzejsza moja mala imprezke urodzinowa :-)bo reszta skorzysta ;-)

reklama
u nas kobietki dzis byl uwaga! KASZA:D hihi oczywiscie miesko bylo steki no i warzywka :D

ale taka mialam zachcianke na kasze hihi ze wam mowie a ze przywiozlam z polski to trzeba bylo sprobowac :D ciekawa bylam czy mm spasuje no ale pokosztowal i posmakowala mu bardzo :D Szantusi tez :D

Domiska, w koncu sie kaszy doczekalas :tak::-)

U nas dzisiaj schabowe, ziemniaczki i mizeria, a Sara ma rosol z miechem, marchewka i jej ukochanym grysikiem :tak::-)

u nas tez rosol.
Na drugie Mati i ja gotowany kurczak i ziemniaki i gotowana marchewka.
M. pierogi z miesem pokraszone kielbasa i slonina ;-)

Jutro pomidorowa z makaronem i ... ziemniakami - Mati taka uwielbia.

Na drugie Mati i M. kotleciki z kurczaka, ziemniaczki i ogorek kiszony.
A ja gotowany kurczak i marchewka i ziemniaki ... hehe, standard ;-)

U nas dzisiaj zupa wiejska z mieszanki Hortexu z dodatkiem piersi z kurczaka i kwasna smietana, a na drugie kotlety (tez z piersi :-p), szpinak i ziemniaczki puree :tak:

dobrze nas karmili poza domem:-p
a dzisiaj zrobiłam pieczeń rzymską i ziemniaki pieczone, pycha, na jutro jeszcze zostało:-p

proszę bardzo:-D
smażę cebulkę, w kostkę pokrojoną do tego puszka tuńczyka (w sosie własnym) do podgrzanego tuńczyka jakieś ziółka, puszka kukurydzy, puszka groszku i na makaron (kształt dowolny) to wszystko a na końcu serem posypuję
albo druga wersja:
zamiast groszku dodaję koncentrat pomidorowy, reszta bez zmian:tak:
a ja dzisiaj żurek robię:-D bo mi się nudzi bez dzieci:-p

Dziękuje Bedytko za przepis:tak: Dzisiaj spaghetti z tuńczykiem:-)
Już mi ślinka leci. Zaraz zabieram się do roboty.

reklama
Uwielbiam spaghetti z tunczykiem, ale ja robie z czerwona fasola i oliwkami :tak:

U nas dzisiaj krokiety z miesem domowej roboty i barszczyk robiony tez przeze mnie z burakow :tak::-)

Do góry