• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Co nowego dzisiaj zjemy?

reklama
ANIU1 - gdyby moj Kuba przesypial 8 godzin, to o kleiku bym nie myslala.....Ale on nie dosc ze w nocy co 3 godziny chce, to jeszcze ostatnio w dzien nawet co 1,5 zaczynal krzyczec......Zeby on chcial wiecej m,leczka wypijac....ale nie chce i tyle.

u mnie w lodówce czeka już marchew i jabłko.... ale on tak się krzywi jak ma cokolwiek w buzi,że szkoda mi otwierać... i na siłę mu wpychać.... może za tydzień....?:-p:cool:

Od trzech dni daje małemu marcheweczke :-) przed wczoraj zjadł dwie łyżeczki i widziałam że miał ochote na więcej ale nie chciałam odrazu za dużo dawac, wczoraj już pare łyżeczek zjadł no i przedchwilką juz sporo sobie jej zajadł :tak:cieszę się bo jabłuszko nie zabardzo mu podchodziło ale marcheweczke polubiał :-) jutro chce kupic jakiś deserek połączony tzn. jabłuszko z marcheweczką.
Hana może Matiemu też marcheweczka przypadnie do gustu :tak:

Dziewczyny ja kupilam przed chwila jabluszko Gerbera i zamierzam jutro lyzeczke albo pol na deserek po sniadanku dac Martynie. Mysllicie ze mozna zaczac od jablka? I czy pora dnia o ktorej sie daje ma jakies wieksze znaczenie?

Kasiu ja tez zaczęłam od jabłuszka i tak w każdym poradniku który mi się przewinął to pisało żeby najlepiej od jabłek zaczynac no i z warzyw od marcheweczki bo najmniej uczulają. A pora dnia chyba niema znaczenia ja tak daje o godzinie 16.00. :-)

KASIU - ja tez mam zamiar w ten weekend nabyc jakies jedzonko. Tak mysle ze zaczne od soczku, po kilku dniach kaszka, a potem jabluszko. Ale wg poradnikow zywieniowych jablko tez moze byc...wazne zeby na poczatek byl jedes skladnik.
No i z tego co czytam to podawac przed poludniem...czyli drugie karmienie po nocy :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry