• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Co nowego dzisiaj zjemy?

anetka - mój tez z kleikiem wciaga najszybciej... ja daje tak 1,5 na 120ml bo 2 to za geste bylo;-)

... a najbardzie z nowosci malemu smakuje zel na dziasła:-D:-D:-D az cmoka:-p:-p:-p

reklama
he he , to moze tego zelu troszke do jedzonka dodawac :-D

Anetko to ty tez juz zaczelas podawac cos wiecej niz mleczko :sorry2:, to znaczy, ze tylko ja nadal jedynie cyca daje :baffled:.....

NICZKO - w zasadzie to moze powinnas sie cieszyc, poki malemu wystarcza Twoje mleczko to jest cool.....Moj cos marudny sie zrobil i dlatego m.in. mu dalam....:-(

Dzisiaj kupiłam sok jabłkowy z bobovity jutro małemu zapodam :-p a deserek z jabłuszka dostał po raz kolejny ale chyba mu nie smakuje bo strasznie się krzywi i tylko troszke zjada i wiecej niechce. Zobaczymy może marcheweczka mu podpasi. :cool2:

Niczko nie martw sie, ja co prawda nie cyca ale butle sama daje, na razie nie dosypywalam nic. W przyszlym tygodniu w srode idziemy na szczepienie i wtedy zapytam lekarke. Tylko ze jak odpowie zeby nic jeszcze nie dawac i tak do pol roku, tak jak Anecie, to sama zaczne rozszerzac diete.

Wiecie co, Kubie naprawdę o wiele bardziej podchodzi mleczko z kleikiem ryżowym. Zjada chętniej i nie marudzi tak szybko jak przy samym.....

reklama
Hej, mój synuś uwielbia soczek jabłkowy Bobovity. Aż się trzęsie!!! Jutro dostanie zupkę jarzynową Hipp. Ciekawa jestem, czy będzie mu smakowała.;-) Nie wiem, czy dodawać kaszkę do mleka, mały ładnie rośnie na samym mleku, przesypia około 8 godzin w nocy bez jedzenia. :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry