• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Co nowego dzisiaj zjemy?

dziewczyny powiedzcie mi czy ta smakową "nowość" mam zapodać dzieciaczkowi wtedy jak jest glodny?czy może w polowie miedzy jednym karmieniem a drugim?
bo nie wiem:zawstydzona/y:

reklama
Anetka- u mnie sytuacja jest po prostu identyczna. W nocy co 3 godz, w dzien co 1,5-2. Do tego na wadze nie przybiera. Zaczelam od tego sinlacu, tak jak pisalam na iinym watku, i widze, ze mlodemu to pasi, Daje tak juz od poniedzialku, teraz juz calkiem sporo i po tym przez 3 godziny jest spokoj, wiec Kuba nie jest glodny. W tym czasie troche mi sie wiecej mleka zbierze, no i kaloryzne jest bardziej, bo przy karmieniu co 1,5 godz. to sama woda :baffled: Polecam ten sinlac!! on jest juz po 4 m-cu. Teraz dodaje mu lyzecze jabluszka ze sloiczka do tego, ale widze, ze samo mu lepiej smakuje :tak:
Dzisiaj chce mu dac kaszke mleczno-ryzowa, tak na rzadko, z butli, ale boje sie co bedzie, bo on butelki jakos nie chce...:confused:

No to u nas dzis chwila prawdy. Martyna skosztuje jablka :-p:-D. Juz nie moge sie doczekac. Zjadla o 9 mleczko (tzn. wypila) i mysla ze z tym jablkiem to sprobuje wyskoczyc o 11. Zobaczymy...

DUSIU - u mnie było to samo.....tylko mały ssał źle, chciał przez to czesto bo sie nie najadał, przez co mleko jakos nie mialo czasu sie uzbierac....No i butla u nas...nie jest źle. Mam nadzieje ze u Was uda sie jeszcze cos uratowac.

KASIU - trzymam kciuki co by jedzonko przypasowało :tak:

ja chyba jakas do tylu jestem:) nie wiedzialam ze juz mozna podawac:) myslalam, ze dopero po ukonczeniu 4 miesiaca:-) a tu taka niespodzianka..

juz sie ciesze, ze bedzie inne zarelko bo lena ostatanio os gardzo mleczkie, nie wiem o co chodzi..
mam nadzieje, ze potem bedzie przyspiac noce bo co noc jest pobudka o 3 i mleczko:baffled:

No to mamy za soba wczoraj kaszke mleczno-ryzowa. Mlody wciagal az mu sie uszy trzesly :-) Super! Dzisiaj sprobuje dac mu ja na polplynno z butelki na noc, moze troche lepiej pospi?? :eek: Tylko obawiam sie, ze to moze nie przejsc, bo Kuba jakos srednim amatorem butelki jest ostatnio... :baffled: Moze macie na to jakies sposoby?? Wczesniej pil tylko z habermana, ale kaszka nie pojdzie... Daje mu avcenta i raczej srednio mu sie to podoba. A z czego pija wasze smyki??

Moj poki co wciągał bez zadnego dąsania przez ten sam co do mleka - Canpol do butelek balonik. Ale kupilam wczoraj do kaszki, wiec zobaczymy....

No i zakupilam sloiczki Gerbera i HIPP-a - jabluszko, marchewke, soczek jablkowy i kaszke ryzowo-jablkową....Oczywiscie nie podam tego na raz, wiec troche to sobie poleży.....ale nie mogłam się powstrzymać...:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry