• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Co nowego dzisiaj zjemy?

DUSIU - my dajemy Enfamil...jak maly tak wył to M pojechał szybko kupić - właśnie to mu w aptece doradzili. Okazało sie w Kuby przypadku strzałem w dziesiątkę. Jest niestety troszkę droższe niż Bebilon czy Bebiko....ale jak mowi nasz pediatra, ponoć "jest to mleko z górnej półki"....

reklama
Dzieki Anetko! No a taraz to juz od nastepnego zaczynam , nie? Po Kuba juz 4 miesiace skonczyl. W tym tygodniu wybiore sie do pediatry na wazenie, i zobaczymy co powie. A z kupkami u was tez tak bylo jak maly "glodowal"? U mnie teraz raz na tydzizen :szok:

dusia - mleczko albo to co mówiła anetka albo nan aktive... one maja cos na oczy dzicka co jest w mleku matki a nie ma w zwyklych;-)
chociaz jak sie daje zwykle to w pozniejszym czasie wzrok i tak sie wyostrza...

DUSIU - jak mały nie dojadał to kupki były co kilka dni....ja wspomagałam termometrem:confused2:Jak Kuba pierwszy raz zjadł butelke to zasnął na kilka godzin a potem zrobil big kupsko :-DI od tego czasu jest regularnie codziennie rano kupa, czasem 2 na dzien. Po enfamilu kupki podobno sa najbardziej zblizone do tych przy karmieniu piersią. No i to o czym HANIA piszę - mleko zawiera LIPIL: kwasy tłuszczowe naturalnie wystepujące w mleku matki - podobno korzystnie wpływa na ostrość wzroku i rozwój pamięci.

No to rzeczywiscie mysle, ze warto. Jeszcze sie zastanawialam nad Hipp probiotycznym, ponoc tez dobre... :confused2: Dzieki Kobitki za rady, co ja bym bez was zrobila?? Ze tez nie trafilam na BB jak bylam w ciazy i mialam problemy i mega doly z tym zwiazane... Wy to umiecie czlowieka na duchu podniesc, i poradzic. DZIEKI!!

no widzisz dusieńka - cieszę się ... jesteśmy tu po to by się radzić i wspierać;-):rofl2:
... ja kupiłam młodemu mleczko 2 z myślą,ze jeszcze potrwa zanim zje 1 ... a tu się skończyło no i mleko następne poszło w ruch:szok:... mam nadzieję,że nic mu nie będzie ... porównywałam składy... 2 jest bogatsza w białko... zresztą jeszcze troszkę i nam styknie 4 miechy:-p

reklama
ja rowniez zakupilam mleko 2 bo jedynka niedlugo sie konczy :-).
a wczoraj malemu dalam lyzeczke jabluszka i dzisiaj rowniez - ale ladnie jadl i chcial jeszcze :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry