• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Co nowego dzisiaj zjemy?

widzisz anetko jak Kubus ładnie wcinał.... a tak się zarzekałaś,ze czekasz aż skończy 4 m-ce:-p... przy nas grzeszysz:rofl2:

a ja dziś małemu dałam bobo fruta jabłko - malina od 4 m-ca... bardzo mu smakował... sama bym wypiła bo lubie te soki... wprawdzie tam jest cukier i niby na zęby nie tak ale moja natala wychowała się na tych sokach i ma zdrowiuśkie jak perełki

reklama
No tak HANIA zarzekalam sie zarzekałam...ale od tego kleiku sie zaczęło bo Kubala non-stop głodny i co zrobić. Poza tym dostałam z Gerbera kalendarz zywienia i tam jest napisane ze owoce, warzywa i kaszki mozna juz od konca 3 miesiaca zaczac wprowadzac. no i lekarz mnie wkurzyl - a ja przekorna jestem :-pI tak sie nazbierało :-D

Wiecie co? Ta lekarka co bylam u niej wczoraj z Martyna przed szczepieniem to nie jest za bardzo za wprowadzaniem nowych pokarmow. Powiedziala ze lepiej czekac do konca 4 a nawet 5 miesiaca! Ale ja nie mysle czekac. W sobote ruszamy z marchewka :-) ! Takze Aneta biore przyklad z Ciebie i nie slucham lakarza ;-):-D!

Haa a Jakubowski sam juz ładbie buziulke otwiera i szama wszystko-rewelacja i podoba mu się to bardzo hehe tylko że on to by chciał sam łyżeczkę trzymać także czasami cała jestem w zupce hehe ale co tam ;-)

reklama
No, dziewczyny, jak czytam wasze posty, to też mi się chce tak podawać tą marchew, ale trochę się boję. Od 1 sierpnia mała pije soczek jabłkowy z gerbera, rozcięczony wodą tak, że może wypić ok. 150ml dziennie (soczek starcza wtedy na dwa dni) i raczej nic jej nie jest, pisze raczej, bo nie chce zapeszyć. Dziś podałam jej soczek jabłkowo - winogronowy gerbera, też od 4 miesiąca i na razie jest OK, bardzo jej te soczki smakują. Poza tym od środy (7.08) Nata dostaje pół słoiczka jabłek gerbera dziennie. Ale chyba nieługo dam jej inne słoiczkowe owoce, kupiłam już brzoskwinie, jabłka + owoce leśne, no i warzywka: brokuły, marchew. No i zobaczymy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry