• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Co nowego dzisiaj zjemy?

A Patryś juz wypróbowam wszystkie słoiczki z deserkami dla dzieci po 4 miesiącu i zaliczył jedną zupkę z indykiem.
Wszystko przyswoił i problemów nie mielismy:-)

reklama
Dziweczynki ja podaje zupki gerberka albo bobovity jarzynowe z miesem ale moja mala moze juz te po 5 miesiacu. A jesli chodzi o kaszki to mleczno-ryzowa o smaku malinowaym lub bananowym lyzeczka a teraz probuje z butelki bo strasznie sie denerwuje lyzeczka ze za wolno.:-)

Dziewczyny ten nowy schemat żywienia jest fajnie opisany w wrześniowy numerze "Mama i dziecko" jest tez dodatek kolorowa miseczka i łyżeczka :-) a i piszą tez o ząbkowaniu.

Fajnie ze wasze dzieciaczki tak już wszystko zajadają. Nikodem narazie wie co to marchewka i jabłko ale jutro pozna smak marchewki z ziemniakami.

Marchewka za nami :-), dzis druga porcja, juz wieksza. No i kleiku dwie lyzeczki na noc do mleka dosypie bo wczoraj jeszcze jedna dosypalam.

Sami te gazetke to kupie dzis, dobrze ze o niej napisalas :tak:.

Anetka jak przygoda Kuby z marchewkowym sloiczkiem?

Ha! U Kuby tez marcheweczka ok:tak: Dzisiaj druga porcja.....cos mam wrazenie ze to moje dziecię wszystko wsunie. A wczoraj dokupilam mu duzo jedzonka:-pna pewno duzo czasu minie zanim to zje, bo to juz jedzonko wiecej skladnikowe, wiec musze ostroznie, no ale zapas przygotowany :-D

melduje, ze ....
zestaw sztucce+miseczka+kubeczek zakupiony
sloiczek marchewki+ziemniak oraz deserek gerbera zakupiony rowniez, ale.... dzis jeszcze nie zapodam mlodemu.

reklama
U nas kolo 9 zjedzona połowa desereka jabłkowo-marchewkowego bobo fruta a o 14 polowa zupli jarzynowej z kurczakiem oczywiscie poprawiona mleczkiem z cycusiow tearz nadal sie bawi :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry