• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Co nowego dzisiaj zjemy?

no to u nas byla wczoraj marcheweczka... najpierw - fuj ale później jakby się rozkręcił... i albo mi sie zdawało albo normalnie otwierał buzię ............... fajnie:-p:-D

reklama
Anetka no to pwenie jabłuszka też będą smakowac :tak:
Nikodem uwielbia deserek z jabłka i słodkiej marchewki. Wczoraj zjadł pół słoiczka. Dzisiaj zaserwuje mu jabłko z marchewką. A mam też soczek z winogrona i melisy i rumianku.

:-):-):-)
u mnie jabłko nie bardzo wchodziło............ ale może właśnie z marchwią będzie lepiej.... zresztą on się dopiero uczy nowych smaków:-p
mam jeszcze soczek ze śliwek hippa

Moja malutka tez deserku z jabłka czystego nie chciała ale desrek jabłko ze słodka marchewko bardzo lubi wiec pewnie hana twoj niunio tez badzie sie zajadał.
Ja daje soczki jabłkowo- marchewnowe i walsnie sie zastanawiam czy sprobowac inne bez marchewki czy ktorych maluszek juz pil takie?? :-)

No i jabłko poszło w ruch...
Jezuuuuuuuu Kubala wiedział o co mi chodzi, jakąś łyżeczkę mu pcham i co on ma z
tym zrobić :rofl2: Próbował ruszać językiem tak jak przy ssaniu
smoczka z butelki i wszystko wypychał na zewnatrz :-pPo chwili
załapał że trzeba buźkę otwierać i jako tako udało się zjeść.
Troszkę sie krzywił, ale buźkę otwierał tak ze aż sie cały trzęsł
przy tym :happy2:Jak mały dzikusek. Więc chyba smakowało.....ale śliniak cały upaprany :-)

Smiesznie wygladaja dzieciatka jak jedza cos nowego hihi, a ile juz smakow wyprowaly wasze szkrabiki
ja nie moge sie doczekac jak zaczne podawac inne pokarmy, ale jeszcze poczekam. tak z miesiac jeszcze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry