• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Co nowego dzisiaj zjemy?

No dobra.........................Krem ze szpinaku z ziemniakami to następne danie ktore jest fuj :no: Dodałam nawet troche soli....nadal pluł jedzeniem, upierniczył sobie całe body :wściekła/y:A jak cos mu smakuje to tak fajnie zajada i wszystko czysciutkie.....
Cos nie bardzo smakuja mu warzywa.....do tej pory tylko marchewka:confused:

reklama
Aneta,
a dynia z ziemniaczkami, albo dynia z marchewką HIPPa?
Może to przypadnie mu do gustu. Alicja też jakoś specjalnie chętnie nie zjada warzywek ale te z domieszką dyni dobrze jej wchodzą.

Wiecie fajna sprawa ten kleik:happy:.
Jak Patryś zjadł o 7:00 i to nie cała butle to koło 11:00 wciągnał jabłko z winogronem i marchewką to następna butle też nie cała zjadł o 13:30:szok:. A wczesniej to nawet jak zjadł deserek to i butle wciagał do końca i to 5min po.

A moze te nasze dzieciaczki nie lubią warzywek bo my im czesciej dajemy owoce i one wiedza, ze jest cos lepszego niż te niedoprawione paki.:baffled:
Patryk tez nie za bardzo to lubi ale je, zreszta on by wszystko zjadł byleby tylko byc najedzonym:tak:

No to super MONA ze po kleiku jest lepiej, zeby teraz tylko kupka byla ok :tak:
Powiem Ci ze ja jak mialaby wybierac miedzy owocami a warzywami ze sloiczka to tez bym owocki wolala - te warzywa są ochydne moim zdaniem. Mam nadzieje ze te na pozniejsze miesiace sa jakies lepsze - a jak nie to zaczne sama gotowac w koncu. I tyle :-)

Wiesz ja tez się zastanawiałm nad gotowaniem.
Kórcze zawsze to smaczniejsze będzie. Przecież kiedyś to słoiczków nie było i nasze mamy tylko gotowały i jakie z nas fajne kobitki urosły:-D:-)

reklama
no wlasnie dziewczynki - jak moja mama dowiedziala sie ze podaje malemu gerberki to z oburzeniem zapytalam czy zapomnialam jak sie gotuje?:zawstydzona/y: wiec chyba zaczne gotowac malemu zeby nie miec wyrzutów sumienia

p.s. acha jak podajecie maluchom mleko z kleikiem to karmicie łyzeczka czy przez specjalny smoczek?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry