• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Co nowego dzisiaj zjemy?

Dzisiaj brzuszek Patryka nie boli, a kupka zaliczona trzy razy więc raczej zatwardzenia nie ma:tak:.
My juz podajemy słoiczki ze zwierzatkami;-) na początku to Patryk tym pluł bo to w sumie bezsmakowe ale odkąd mu troszeczkę dosalam to zjada wszystko.
Dzisiaj jadł jarzynki z królikiem.

reklama
Mona no to dobrze że dzisiaj już dobrze :tak:i brzuszek Patrysia nie boli.

Dzisiaj mój synuś skończył 5 miesięcy i dałam mu bebilon 2 pił tak jak 1 chyba nie widzial różnicy to dobrze. Ale narazie raz tylko dałam więc zobaczymy jeszcze.
Kupiłam tez i zamierzam jutro podac słoiczek bobovity świerze warzywa z indykiem. Ciekawe jak bedzie mu smakowało pierwsze mięsko. :rofl2:

Marcheweczki ciag dalszy.
Maly zjada do 2-3 lyzeczki i tyle. Pozniej juz nie chce.
Dzis chcial sie jedzonkiem pobawic i sam sobie lyzeczke do buzi wkladal.
Efekt- pajacyk w marcheweczce :baffled:, no ale wazne , ze nie pluje nia, co nie? :-)

Niczka tak tak jak nie pluje to dobrze :-)

Dzisiaj były warzywa z aromatycznym indykiem _ Nikodemowi smakowało pierwsze danie z mięskiem tak bardzo że jak tylko połknął to odrazu otwierał buzie i się tak rzucał na ta łyżke że nie mogłam ze śmiechu się powstrzymac :-D
Jak narazie wszystkie słoiczkowe dania synkowi smakują :tak:

Aneta, a ja właśnie chciałam podac jutro Nacie brzoskwinie hippa, mam jeszcze brzoskwienie z jabłkiem. dziś drugi dzień jadła zupkę jarzynowa hippa, bo jej cały słoik na dwa dni chciałam podac, bo wczoraj pierwszy raz zupkę jadła, tak to tylko deserki, dynię z ziemniakiem i jabłko / winogrono / marchew gerbere (wszystko oczywiście pychota). Ale dynia / ziewmniak chyba z dań najlepsze, bo nata raz cały słoik zjadła. No i mam jeszcze takie danie hippa jabłko/ winogrono + ryż. Pewnie dobre, więc też spróbuję jej dac.

Sami, skoro Nikodem tak wsuwa mięsko, to ja tez może spróbuję, Natka nie ma coprawda 5 miesięcy, ale ja jej juz od 1 sierpnia (czykli miesiąc) podaję różności, to może spróbujemy.

Mona, a rosołek to z jakiej firmy???

Jak dotąd tylko marchewka była do kitu, Natka miała po niej brzydką kupę, może za dużo jej dałam?? No nic, będziemy musiały się kiedys znów do niej uśmiechnąć.

reklama
A tak w ogóle, to najlepsze z deserków są jabłka gerbera, te malutkie 80g, bo Nata je może całe bez problemu wsunąc jako posiłek (daję jej zawsze tak między 10 a 12 rano, bo mleka i tak wtedy nie chce)no i wszelkie deserki hippa, bo jest duży wybór owoców od 4 miesiąca (a gerber gruszki ma np. od 6).

Dziewczyny, a jakie są wasze ulubione produkty i firmy, z których kupujecie???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry