Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. 60ml wody, 2 miarki mleka, 3 łyżeczki kaszki (dałam kukurydziana, może jej nie zatwardzi kupki
, oby, bo mało dałam)i położyłam na to kilka łyżeczek deserku hippa banan / brzoskwinia / jabłko. Fajnie jadła, bo była głodna. Zjadała ok. 45ml tej kaszki (troche w miseczce zostało) i 1/3 słoiczka deserku czyli ok. 40ml

. I tak potem zaczeła marudzić, jeszcze na leżaczku, jak jadła i oczka trzeć, ze dalej juz nie dawałam, tylko buch do wózka, smoka w buźkę, i momentalnie zasnęła
. Fajnie, chyba częściej będę jej tak urozmaicać posiłki, bo to lepsza frajda dla nas obu, tym bardziej, że Nata nie może kaszek smakowych, bo one są na mleku modyfikowanym.

)
akurat jak kaszka z butli:-)
robie cos nie tak? kaszki maja w sobie mleczko wiec jej go nie pozbawiam calkowicie...jak chce cycusia to ma ...o wlasnie wola pedze