reklama

pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
Wczoraj dałam Natce ziemniak+marchewka hippa, to jest tak ohydne
 , że nawet ja nie zjadłam tego do końca, bo jakoś tak szkoda wyrzucac, a Nata pobrudziła całe ubranko tym niedobrym jedzonkiem
, że nawet ja nie zjadłam tego do końca, bo jakoś tak szkoda wyrzucac, a Nata pobrudziła całe ubranko tym niedobrym jedzonkiem . Jutro wkleję fotki, to zobaczycie, jak Nata karmi ziemniaczkiem z marchewką swoją bielutką bluzeczkę...
. Jutro wkleję fotki, to zobaczycie, jak Nata karmi ziemniaczkiem z marchewką swoją bielutką bluzeczkę...
 ;-)
;-)

, że nawet ja nie zjadłam tego do końca, bo jakoś tak szkoda wyrzucac, a Nata pobrudziła całe ubranko tym niedobrym jedzonkiem
, że nawet ja nie zjadłam tego do końca, bo jakoś tak szkoda wyrzucac, a Nata pobrudziła całe ubranko tym niedobrym jedzonkiem . Jutro wkleję fotki, to zobaczycie, jak Nata karmi ziemniaczkiem z marchewką swoją bielutką bluzeczkę...
. Jutro wkleję fotki, to zobaczycie, jak Nata karmi ziemniaczkiem z marchewką swoją bielutką bluzeczkę...
 ;-)
;-)

pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
Natala też z mięskiem uwielbia;-)
 . Ale jeśli chodzi o te słoiczki, to z hippa przeniosłyśmy się na bobovitę
. Ale jeśli chodzi o te słoiczki, to z hippa przeniosłyśmy się na bobovitę . Maja świetny wybór, jeśli chodzi o dania mięsne i jest taniej niż w hippie. Nata próbowałą już:
. Maja świetny wybór, jeśli chodzi o dania mięsne i jest taniej niż w hippie. Nata próbowałą już:
- warzywa z kurczakiem w jabłkowym puree
- warzywa z aromatycznym indykiem
- warzywa w łagodnej potrawce z królikiem
- zupa jarzynowa z kurczakiem
- zupa z królikiem

No i z gerbera też kupujemy warzywa z rożnymi mięskami: z królikiem, jagnięciną, cielęcinką, chyba też z kurczakiem .
.

Wszystkie dania bardzo jej smakują. No, a deserki to już najwiecej z hippa, bo mają fajny wybór (no, gerber też, a z bobovity jabłka + winogrono w różanym puree. Pycha

. Ale jeśli chodzi o te słoiczki, to z hippa przeniosłyśmy się na bobovitę
. Ale jeśli chodzi o te słoiczki, to z hippa przeniosłyśmy się na bobovitę . Maja świetny wybór, jeśli chodzi o dania mięsne i jest taniej niż w hippie. Nata próbowałą już:
. Maja świetny wybór, jeśli chodzi o dania mięsne i jest taniej niż w hippie. Nata próbowałą już:- warzywa z kurczakiem w jabłkowym puree
- warzywa z aromatycznym indykiem
- warzywa w łagodnej potrawce z królikiem
- zupa jarzynowa z kurczakiem
- zupa z królikiem
No i z gerbera też kupujemy warzywa z rożnymi mięskami: z królikiem, jagnięciną, cielęcinką, chyba też z kurczakiem
 .
.Wszystkie dania bardzo jej smakują. No, a deserki to już najwiecej z hippa, bo mają fajny wybór (no, gerber też, a z bobovity jabłka + winogrono w różanym puree. Pycha

szmina
mamusia Emilki i Filipka
A Emilci marchew i ziemniak tez smakuja i nawet ta ochydna dynia ale nic z mieskiem...ma upodobania jak mama ...
ale nic z mieskiem...ma upodobania jak mama ...

ale nic z mieskiem...ma upodobania jak mama ...
ale nic z mieskiem...ma upodobania jak mama ...Taaaak Kuba tez lubi dynie......a jak dla mnie to tez ochyda

A poza tym Kuba ostatnio wyrywa sie to wszystkiego co my jemy......Wczoraj prawie wyrwakl mi brzoskwinie.....tak ją memlał ze nie mógł się oderwać (zdjecie na zamknietym).....no i te lody nieszczesne wczoraj....M mu nawet dał łyżeczkę taką lekko zamoczoną w rozpuszczonych juz
 (zdjecie na zamknietym).....no i te lody nieszczesne wczoraj....M mu nawet dał łyżeczkę taką lekko zamoczoną w rozpuszczonych juz ....tyle co nic tego bylo....a Kubala tak sie cieszył jak dziki.....i oczywiscie chcial jeszcze
....tyle co nic tego bylo....a Kubala tak sie cieszył jak dziki.....i oczywiscie chcial jeszcze

A poza tym Kuba ostatnio wyrywa sie to wszystkiego co my jemy......Wczoraj prawie wyrwakl mi brzoskwinie.....tak ją memlał ze nie mógł się oderwać
 (zdjecie na zamknietym).....no i te lody nieszczesne wczoraj....M mu nawet dał łyżeczkę taką lekko zamoczoną w rozpuszczonych juz
 (zdjecie na zamknietym).....no i te lody nieszczesne wczoraj....M mu nawet dał łyżeczkę taką lekko zamoczoną w rozpuszczonych juz ....tyle co nic tego bylo....a Kubala tak sie cieszył jak dziki.....i oczywiscie chcial jeszcze
....tyle co nic tego bylo....a Kubala tak sie cieszył jak dziki.....i oczywiscie chcial jeszcze
u nas dziś poszedł obiadek po 6. m-cu ale to tylko z ciekawości bo takie kupiłam na wyjazd... składniki są takie same tylko,ze większa porcja i nie papka tylko są też czastki chciałam sprawdzić czy nie będzie pluć........... no i całkiem ładnie jadł...... nic mu w buziaku nie przeszkadzało... delektował się ... memłał no i zostało troszkę na dnie ale to było 190g
 ale to tylko z ciekawości bo takie kupiłam na wyjazd... składniki są takie same tylko,ze większa porcja i nie papka tylko są też czastki chciałam sprawdzić czy nie będzie pluć........... no i całkiem ładnie jadł...... nic mu w buziaku nie przeszkadzało... delektował się ... memłał no i zostało troszkę na dnie ale to było 190g

ale to tylko z ciekawości bo takie kupiłam na wyjazd... składniki są takie same tylko,ze większa porcja i nie papka tylko są też czastki chciałam sprawdzić czy nie będzie pluć........... no i całkiem ładnie jadł...... nic mu w buziaku nie przeszkadzało... delektował się ... memłał no i zostało troszkę na dnie ale to było 190g

Monika K-W
Fan(ka)
A ja dzis Ali dałam prawie cła szklanke mojej zupki i zjadla i juz nie chciala cyca po zupce jak to mila w zwyczaju i nie bylo koncertu jak zupka sie skonczyla wuiec chyba wkoncu sie najadla

reklama

Podziel się: