reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Co nowego dzisiaj zjemy?

reklama
Wczoraj dałam Natce ziemniak+marchewka hippa, to jest tak ohydne:baffled::no:, że nawet ja nie zjadłam tego do końca, bo jakoś tak szkoda wyrzucac, a Nata pobrudziła całe ubranko tym niedobrym jedzonkiem:shocked2:. Jutro wkleję fotki, to zobaczycie, jak Nata karmi ziemniaczkiem z marchewką swoją bielutką bluzeczkę...:tak::-D;-):cool2::laugh2:

No a mojemu synkowi wlasnie te danie bardzo smakuje :-) ale najbardziej lubi jakies danie z mieskiem.
Wczoraj jadl warzywa i kurczak z ryzem.- smakowalo :tak:190g zjadl wszystko.

Natala też z mięskiem uwielbia;-):tak::cool2:. Ale jeśli chodzi o te słoiczki, to z hippa przeniosłyśmy się na bobovitę:shocked2:. Maja świetny wybór, jeśli chodzi o dania mięsne i jest taniej niż w hippie. Nata próbowałą już:
- warzywa z kurczakiem w jabłkowym puree
- warzywa z aromatycznym indykiem
- warzywa w łagodnej potrawce z królikiem
- zupa jarzynowa z kurczakiem
- zupa z królikiem

No i z gerbera też kupujemy warzywa z rożnymi mięskami: z królikiem, jagnięciną, cielęcinką, chyba też z kurczakiem:-p.

Wszystkie dania bardzo jej smakują. No, a deserki to już najwiecej z hippa, bo mają fajny wybór (no, gerber też, a z bobovity jabłka + winogrono w różanym puree. Pycha :tak::-D

Taaaak Kuba tez lubi dynie......a jak dla mnie to tez ochyda:no:

A poza tym Kuba ostatnio wyrywa sie to wszystkiego co my jemy......Wczoraj prawie wyrwakl mi brzoskwinie.....tak ją memlał ze nie mógł się oderwać:shocked2: (zdjecie na zamknietym).....no i te lody nieszczesne wczoraj....M mu nawet dał łyżeczkę taką lekko zamoczoną w rozpuszczonych juz:zawstydzona/y:....tyle co nic tego bylo....a Kubala tak sie cieszył jak dziki.....i oczywiscie chcial jeszcze:sorry2:

u nas dziś poszedł obiadek po 6. m-cu:tak: ale to tylko z ciekawości bo takie kupiłam na wyjazd... składniki są takie same tylko,ze większa porcja i nie papka tylko są też czastki chciałam sprawdzić czy nie będzie pluć........... no i całkiem ładnie jadł...... nic mu w buziaku nie przeszkadzało... delektował się ... memłał no i zostało troszkę na dnie ale to było 190g:tak::-p

reklama
Do góry