Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

, że nawet ja nie zjadłam tego do końca, bo jakoś tak szkoda wyrzucac, a Nata pobrudziła całe ubranko tym niedobrym jedzonkiem
. Jutro wkleję fotki, to zobaczycie, jak Nata karmi ziemniaczkiem z marchewką swoją bielutką bluzeczkę...
;-)

. Ale jeśli chodzi o te słoiczki, to z hippa przeniosłyśmy się na bobovitę
. Maja świetny wybór, jeśli chodzi o dania mięsne i jest taniej niż w hippie. Nata próbowałą już:
.

(zdjecie na zamknietym).....no i te lody nieszczesne wczoraj....M mu nawet dał łyżeczkę taką lekko zamoczoną w rozpuszczonych juz
....tyle co nic tego bylo....a Kubala tak sie cieszył jak dziki.....i oczywiscie chcial jeszcze
ale to tylko z ciekawości bo takie kupiłam na wyjazd... składniki są takie same tylko,ze większa porcja i nie papka tylko są też czastki chciałam sprawdzić czy nie będzie pluć........... no i całkiem ładnie jadł...... nic mu w buziaku nie przeszkadzało... delektował się ... memłał no i zostało troszkę na dnie ale to było 190g