• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Co nowego dzisiaj zjemy?

No, Aneta, to cudownie. A nie mówiłam. To jest naprawde dobre, mysle, że Kubie zasmakowało. A co do jakiegoś wcześniejszego postu, to przeciez warzywa suszone tez są np. marchew. Wiem, że to nie jest dla dzieci, ale w jarzynce Vegeta same suszone warzywa, więc na potrzeby pokarmów dla dzieci też można warzywa suszyć.:cool2::laugh2::tak:

reklama
No tak tak:tak: wlasnie o to mi chodzilo, ze mozna ususzyc i warzywa i owoce....wiec one nie musza byc jakies sztuczne.......poza tym jestem zdania ze jesli te jedzonka dla bobasow są takie kontrolowane i tyle roznych norm musza spelniac to swinstwa zadnego nie powinno w nich byc, nie?:confused:

Wiecie co Kubale ostatnie bawi najbardziej......moment konczenia jedzenia:baffled:
Zawsze jak juz sie najadł (chodzi mi o karmienie zupkami i deserkami) to odwracał głowę, zaciskał usteczka, odsuwał łyzeczkę rączka itd Od jakiegos czasu jak sie naje to robi z pełną buzią: prrrrrrrr, brrrrrrrrr......wszystko ląduje na mojej bluzce i na nim, a on się strasznie z tego cieszy,,,,:sorry2::angry:

Aneta, Natalka tak zrobiła wczoraj, ale na początku jedzenia. Dałam jej deserek i ona jakos parsknęła, że jej to wszystko w prawe oko wpadło. Tak się wystraszyła, a ja razem z nią. Zaczęła nim mrugac, ale nie płakała. Ja jej wszystko wytarłam (tzn. ta papke), a potem przemyłam oko solą fizjologiczną i jest OK. Trzeba uważać na te nasze maluchy.

Kuba dzis o 10:00 zamiast samych owockow jadl danie z Hipp z serii Owoce&Zboża: Jabłko i winogrona z ryżem......................bardzo smakowało:-)

Natalce też to danie smakuje. Tylko, że oprócz tego mamy jeszcze takie podobne dania z serii owoce & zboża, tylko z truskawkami albo malinowe. Truskawki Nata jadła z okazji ukończenia 5 miesięcy i bardzo jej smakowało, a dziś zrobiłam jej kaszke ryżową i polałam jakimś deserkiem, co mi od wczoraj na dnie słoiczka zostało i właśnie otworzyłam to danie malinowe i tez wylałam i Nata ze smakiem zjadła.

a my wczoraj jadlysmy kukurydze z kartofelkami purre i marchewka a na kolacje nowa kaszke juz taka grubsza....smakowalo
Emilka nie robi rrrrrrr... tylko chce sama jesc no i zabiera mi lzeczke,wsadza raczki do miseczki... oj utrudnia karmienie...

reklama
jak czytam jak wasze maleństwa jedzą to az mnie skręca...Igorek je tylko deserki i jabłuszko tarkowane a zupkami to dalej pluje niż widzi:szok: a przy tym jak wkładam łyżeczkę do buzi i posmakuje że to zupka to jest dziki wrzask jak by go ze skory obdzierali:shocked2:,,, nie wiem co mam robić gdyz muszę go zacząc przestawiać troszkę z cycusia bo chcę wrocic do pracy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry