Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
, napweno dopiero od 3 lat mozna i napweno nie takie ilosci, dzicko bedzie mialo wielki żoładek. Moja kolezanka do snu dawala dzieciom soki tez w tak duzych ilosciach a potem takie harbaty rozpuszczalne np ekoland lub cos takiego to dzieci sa teraz grube i zebów nie maja tylko próchnice butekowa

tzn podczas kazdego posilku Kuba siedzi z nami przy stole w swoim krzeselku....zazwyczaj podjada wtedy flipsy i popija soczek z niekapka.....tzn czesciej wali kubkiem o blat ale czasem uda mi sie tez napic
No i strasznie to takie przyjemne
, a najlepsze ze maly strasznie wyrywa sie do naszego jedzenia....i dzis mimo ze byl juz po swojej zupce "dokarmialam" go naszymi ziemniaczkami....nie dawal mi spokoju, jak nie chcialam dac to ryk:-) i troszke rybki tez skosztowal
Fajnie, mysle ze jak juz sie nauczy sam jesc to wlasnie w wiekszym gronie jedzenie bedzie dla niego milsze.....ewidentnie towarzystwo jedzacych wplywa na niego mobilizujaco
my tez jemy razem...Emilka w swoim krzeselku z nami przy stole...daje jej ciasteczko i to wystarcza jakos nie garnie sie do naszego jedzenia