Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-) zwlaszcza jak widze w rodzinie dzieci ktore wrzeszcza tak dlugo dopoki mama im nie wlaczy bajek i siedza tak nawet do 23 przed telewizorem.... 

i wiedziala za co moze cos kupic hehe....a moj igor ma 3,5 i pieniadze dla niego nie istnieja...
no chyba ze w zabawie chce mi dac jakiegos pieniazka zebym miala 

tak narysowała mamę czyli mnie (trochę mi ucho spuchnięte narysowała, ale za to mam kolczyki ;-))
. moja Natalka z calej postaci potrafi kolko narysowac i czasami oczy czyli dwie kropki...:-) z kolorow umie zolty, czerwony niebieski i czesto sie myli,
siku i kupke robi sama, chodzi w majtkach , spi bez pieluchy i nie siusia w nocy,
koloruje bardzo poza konturami haha,
wrecz jak dorwie kartke i kredki to jakby chciala sie wyrzyc hahaa, koloruje wszystko jednym kolorem
Dokładnie tak jak mówisz- nie zmuszam ale jak były mrozy to starałam się go przekonać do założenia. Nic na siłę..nie mam pytań....
najpierw piszesz po co zmuszać a potem jak były mrozy to musiał![]()
kto wie...
Jak budzi się na mleko koło 6 rano, to ma czasem suchą pieluchę, ale nawet wtedy jak ją pytam, czy chce siusiu odpowiada, że nie, a po 3-4 godzinach budzi się z napompowaną pieluchą na maksa.