reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

No to tata sie ucieszył :-)

Dobrusia ostatnio nauczyła się mówic tatuś co w jej wykonaniu brzmi tat (i w ciąga powietrze uśśśśśśśśs) :-D poza tym gdacze jak rasowa kura (kłoooo kłoooooo) i w końcu zaczyna więcej chodzić (przechodzi prawie cały pokój, ale musi miec motywację, np. jakis zakazany przedmiot czy cos takiego ;-))

reklama
U mnie Mikołaj zaczął szczekać razem z psem i jak tylko cziko szczeka Mikołaj szczeka razem z nim i wychodzi mu to tak łałałała i tak razem z psem przez 30 minut :-D

Maja powtorzyla dzis pare razy ''ciocia'',tylko to wychodzi jej ''tiotia''.A ''mama' znow nie chce mowic:-(Mowi tata,baba,a mama nie:-(

Głuszku ale się uśmiałam:-D:-D:-D
Rozgadane te nasze dzieciaczki. A mój to ni w ząb nie chce gadać. Jedyne co mówi to "NIE" i to bardzo wyraźnie i ODI t.zn. Ogi do psa. Ani mama ani tata.
Wczoraj Kacper odstawił histerię w domu i zaczełam mu bić brawo i mówię pięknie Kacperku tak zachowyją się grzeczni chłopcy i powtarzam pokazując brawo brawo no i Kuba zaczął mnie naśladować. A na Kacpra zadziałało to jak plachta na byka. Ale dzięki temu Kubacki bije brawo. To póki co jedyne nasze osiągnięcie

Gratulacje. Nasze dzieci są bardzo zdolne.
A Antoś nauczył się i mówi tat tat i to oznacza TAK. A Olek mówi : Antek sprzatniesz mój pokój a Antoś : tat , Antoś a pójdziesz po zakupu Antoś :tat i Olek pokłada się ze śmiechu.

reklama
Do góry