reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

Bart - opanowanie sztuki wchodzenia i schodzenia to nie lada wyczyn!
Brawo Marysia i Antoś - co raz więcej gadułek!:-D

W tym temacie niestety ja nie moge sie pochwalić - bo od paru miesięcy nic nowego Wojtek się nie nauczył - tylko sssss jak wąż:tak:
Za to gada coś po swojemu.
Umie za to podrygiwać przy muzyce, wyrzucać śmieci do kosza
i układać swoje buciki na półeczce po przyjściu ze spaceru:happy:,
a zamiatanie to jego pasja!

reklama
Umie za to podrygiwać przy muzyce, wyrzucać śmieci do kosza
i układać swoje buciki na półeczce po przyjściu ze spaceru:happy:,
a zamiatanie to jego pasja!
ale wzorowy synciu z Wojtusia,tak trzymaj kochany:tak:
Marynia bierze chusteczki nawilzone i myje pralke i podloge,hihihia,a ile sie nasteka,ho,ho

Dzisiaj Antoś nauczył się pić przez słomkę.
Na jedzenie mówi mniam a na telefon nianio(halo) jak coś chce albo nam podaje mówi da:-)sporo już tego
Marysia tez nauczyla sie pic przez slomke kilka dni temu i jak cos chce mowi wlasnie da,da,albo ma,ma,ze juz niby ma:rofl2::-phahaha
gratulki dla Antonio:tak:

Bart dzisiaj przy karuzeli na placu zabwa chodził w kółko z 40 minut :szok::-D
A obudził mnie słowami co to? ( śmieciarka stała koło bloku) ;-)

Gratulujemy nowych umiejętności!

No on jest niezniszczalny pod tym wzglądem, np. teraz jexdzi mi po całym mieszkaniu takim dużym samochodzikiem, cały czas go tylko pcha, pcha, pcha... tak samo było z wózkiem na spacerze :-D

reklama
Do góry